06 November 2014

Thank you Nuffnang sayang!


Kemain.
Dah dapat cek, kemain lah nak bersayang-sayang kan.
Syapalehhhh dia punya up kat Nuffnang.
Kahkahkah.

Terima kasih banyak-banyak ye Nuffnang sayang. Jeling-jeling juga kat blog picisan I ni. Dah cash out dua minggu setengah yang lepas,  check hari ni, cepat juga naik tabung I tu balik.

Baru ingat dah taknak menulis lagi dah sebab rasa macam tak berkesempatan dah dan tak tahu apa lagi nak tulis. Tapi, bila sampai je rasa malas tu, cek Nuffnang lak sampai. Bila sampai je rasa malas tu, dapatlah promo dari blog Suesukasusun untuk edit blog. Blog dah pakai baju baru, rasa macam tak sampai hati pula kalau tak update apa-apa.

Hmm,
cemanalah nak buang rasa malas ni ye?

Fuh fuh fuh.
Rasa malas, sila pergi jauh-jauh.
BE Nuffnang sayang, meh selalu jenguk-jenguk sini datang meh.
;)

5 ulasan:

  1. alhamdulillah...cheq da follow di sini...

    BalasPadam
  2. rezeki..hihi...nk cash out sayang..sbb xbyk lagi amaunnye...

    BalasPadam