23 Oktober 2014

Sukan tertutup.

Iman Raneeya ada pertandingan sukaneka minggu lepas tapi ianya diadakan secara tertutup je. Cikgu Iman kata, ikut program-program lepas, kalau jemput ibu bapa, ada kanak-kanak yang taknak buat aktiviti.

Haha.

Memang pun, kanak-kanak ni, kalau ada makpak, terus datang manjanya. Maka, para makpak semua redho jelah tak dapat tengok anak-anak beraksi live.

Colorful banner

Kakak Iman rumah merah. Tengah get ready untuk acara susun lego.


Iman and friends. Cantik gambar ni. So colorful.

Nampak kakak Iman :)

Gambar-gambar yang tak berapa clear ni hasil daripada tangkapan cikgu yang update program live dalam group Whats App

Go kak Iman gooo!

Acara isi air dalam botol.

Kak Iman lagi.

Cikgu-cikgu handling the kids.

Go merah go.

Kak Iman yang paling depan sekali tu diapit sang jejaka.

Alahaiii, nak besar anak Mummy. Dah boleh masuk acara sukan dah =,)

Muka kan main masam kenapalah tu.

My lil' angel yang dah tak nangis dah bila cikgu bagi arahan suruh buat itu ini =) 
Secara keseluruhan, rumah merah dapat tempat kedua. Happy Iman. Bila balik asyik bercerita dia dapat hadiah sebab main sukan je.

Terima kasih juga pada semua cikgu sebab sentiasa melatih the kids tanpa jemu untuk program ini. Terima kasih juga sebab sentiasa sabar dengan karenah kanak-kanak tu semua =)

1 ulasan:

  1. Alahaiii comel je. Suka tengok budak budak kecik sukan , comel and kelakar. :P

    BalasPadam