14 Oktober 2014

Colors by Sasha.

25 Julai 2010 ~ saat bersanding atas pelamin. Takdepun beriya nak berinai. Haha. 

Kepada bakal-bakal pengantin, adik-adik manis yang suka tangan berukir-ukir inai, mak-mak budak yang sentiasa nak rasa feeling2 pengantin sentiasa, or sesiapa saja yang suka berinai, sila pergi dapatkan khidmat Colors by Sasha ya.

I dah pergi buat dah sebelum hari raya haji haritu. Siap pergi majlis Anugerah Sukan USIM orang dok giat, bila kahwin lagi ni, sampai hati tak jemput pun. Haha.


Sejam ambil masa untuk ukiran yang simple macam ni. Suka lah ukiran kat bawah kuku tu. Comel je di mata I.

Antara gambar koleksi Colors by Sasha.

Cantik kan kan kan kan?

I adore ukiran inai yang ada love tu. Comel dan simple.

Budak pengantin baru tak berapa baru ni pun ada ha pergi mendapatkan khidmat Colors by Sasha.

Since I dah tahu, apa I buat of course Iman Raneeya pun akan tiru sama, maka, I beli juga inai lebih dari Sasha. Balik, main hentam kromo je ukir anai-anai di jari Iman. 

Ada lagi lebih inai, kita tepek kat kaki lak. =)

Siapa yang nak dapatkan khidmat ukir Inai, boleh contact:

Colors by Sasha
Sasha: 012.644.8279
=)

5 ulasan:

  1. Hahahahaa kakak korea dah buat inai dengan kak sha laaa woot woott. Amboii ! Pemes tau pengantin tu. Sape tah. :P

    BalasPadam
  2. Cantik ukiran2 pengantin baru. hehe.. brp ringgit sebelah tangan?

    Jom Baca Tentang: Kelebihan Esktrak Biji Anggur

    BalasPadam
    Balasan
    1. Harga kena contact Sasha tu ye. Nanti dia bagi best price.

      Padam
  3. whoaaa...buat saya teringin berinai sebegini..haishhh...

    BalasPadam