02 September 2014

Godaan.

Azreen, kalau I dah mula follow any drama tv, dia memang akan mula seriau. Haha. Sebab dia tau, macam mana sibuk ke apa ke I, cukup masa, mesti I dah terpacak pegang remote. Siap tidur,  boleh  bangun semata-mata nak tengok rancangan feveret :p

Sebelum ni, I  tengok cerita Filipina di channel 133 pukul 8.00 malam. Memang follow cerita tu since dari episod 1 sampai lah minggu lepas drama tu dah tamat dah pun. Lepas dari drama Filipina tu memang takde hati dah nak follow mana-mana drama.

Sekali tah macam mana, tertengok pula drama Korea ni, terus tergoda, terfollow, dan hingga ke hari ini tak pernah miss lagi untuk menontonnya =)

Best angat-angat ni cerita ni! Kisah konflik perkahwinan kan, lagi-lagilah kita suka.



Ini bukan hero dan heroin tapi I suka diorang. Azreen pun suka perempuan ni dan dia kata, perempuan ni lagi lawa dari heroin.

=) 

Ni sinopsis I culik dari Google:

Sinopsis Temptation 2014: 

Sebuah melodrama tentang seorang pria yang sudah menikah, Cha Suk Hoon (Kwon Sang Woo) yang menerima sejumlah besar uang dari seorang wanita, Yoo Se Young (Choi Ji Woo) untuk membayar utang yang besar dia berutang. Komplikasi muncul ketika wanita menuntut penyerahan total dari dia, membahayakan hubungannya dengan istrinya. *Sila fahamkan sendiri :

Hero dan heroin mata sepet.

Oh abang hero. Azreen kata, taste awak ni memang bukan yang handsome-handsome ea? I jawab, sila cermin diri sendiri ye. :p 
Kalau korang nak tengok cerita ni, sila chop channel 393 pukul 9.00 malam hingga 10.00 malam, setiap Isnin - Rabu.
=)

5 ulasan:

  1. hero n heroin tua...hehe...dorang berlakon dlm cite stairway to heaven dulu...dlm 10 tahun lepas...hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haah. Hero dan heroin tua so sesuai lah dengan watak yang diorang bawa skrg.

      Padam
  2. haha.kalo termiss tu rs mcm rugi xtau nk habaq kan.haha
    eh,Ain x layan ka Angel eye? best ooo cita dia =)

    **pakai pening lah asben u Ain kalo isnin selasa layan "temptation" pastu smbung plak rabu khamis dgn "Angel eyes".hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mmg rasa rugi kalau termiss Aini even ada ulangan boleh tengok tapi takkan sama dengan tengok yang episod fresh :p

      **Angel eyes tu akan cuba tengok. ;p

      Padam
  3. kak ain. sy pon layan citer ni. best gileeeeeeeeer

    BalasPadam