06 Ogos 2014

Iman Raneeya bagi duit raya.

Sila fokus pada handbag Iman Raneeya.

Bila kira balik duit raya Iman Raneeya hari tu, compare dengan adik dia, duit raya Iman memang short gila banyak! Tah pada sesape lah dia pergi sedekah agaknya.

I memang dah agak dah sebab since kak Iman dah ada handbag yang dia pegang dalam gambar tu, angpau yang diterima memang dia tak bagi I. Menjerit-jerit dia kalau I ambil. Nak ambil pun time dia tak perasan atau tidur, baru boleh pergi ambil semua angpau dan duit yang dia dapat. Tu pun, bangun tidur nanti dia tanya, kenapa angpau yang ada dalam bag kosong. Mana duit red dengan hijau dia? Kenapa tinggal duit blue je satu?

Haha.

Ada satu masa tu, pergi raya rumah pakcik, dia siap pegang handbag dia lepas tu cakap kat pakcik I, meh salam Iman atok meh. Iman nak bagi duit raya. Dia dah sesiap keluar angpau dari handbag dah dan bagi pakcik. Pakcik kemudian bagi angpau tu balik pada I.

Iman Raneeya Iman Raneeya...
Ngikut aja apa orang tua buat!

2 ulasan:

  1. hensemnya abg chik rezqy tu.... kakak neeya dh xsbr nk bg duit raya tu...

    BalasPadam
  2. ni yang acik tak sabo salam ngan raneeya neh.... mihmihmihhh

    BalasPadam