08 Julai 2014

Oh hari raya!


Raya tahun lepas ni.
Semua warna ada ha, dan nak kenal famili senang je. Ikut warna baju. 

Nak tahu keluarga Pakcik Rosli, cari warna kuning. Nak tahu keluarga Paklang Abu, tengok warna hijau. Nak kenal keluarga Pakitam Pie, spot the grey one. Warna biru tu keluarga Paklong Yusoff.

Tapi tak semua yang suka baju warna senada di Hari Raya ni. 
Even tak senada, raya tetap raya. Bergambar satu family besar macam ni is a must.

Pssstt,
Titew raya di perantauan lah tahun ni.
Padan muka korang sebab raya tahun ni korang rugi, my lil' family takde dalam gambar macam ni.
Ark ark ark 

1 ulasan:

  1. wahhh. bestla ambik gambr mcm ni. besarnye family... :)

    BalasPadam