11 Julai 2014

Aunty Aini's, Nilai, Negeri Sembilan

Sebelum ni ada buat entri tentang Aunty Aini's ni. Tapi entri campur-campur lah. Since gambar ni memang dah lama dalam draft, meh kita post je semula. Haha.

Signage dan info tentang kedai.



Tempat ni memang cantik. Melangkah masuk je, mata memang disajikan dengan kehijauan pokok-pokok. 

Sambal udang petai. Sedap.

Officemate. Tak cukup seorang time ni.

Yang ni win: Tapai dengan ice cream. Memang senyap tak berkata-kata lah time makannya.

Masak lemak ikan patin tempoyak. Tak berapa sedap di tekak I sebab rasa tempoyaknya kurang. 

Office mate lagi.

Dan lagi.

Kerabu sayur mayur bersama kerang.

Main entrance.

P/S: Untuk bulan Ramadhan ni, dorang tak  buat Buffet Ramadhan, hanya hidangan ala carte sahaja.

2 ulasan: