20 Jun 2014

Family photoshoot: Ola bola, demam world cup!

Tips I, kalau nak ambil white studio photoshoot, make sure korang ada tema, so cantiklah gambar tu nanti. Tema boleh ikut suka, colorful, tema pastel color, tema black & white, tema back to school or apa-apa lah, janji ada tema dan senang nak act depan kamera.

Oleh kerana photoshoot kali kedua ni, I bagi kat Azreen ikut suka dia nak pilih tema apa. Kena adil kan dalam rumah tangga. Kot ini anak yang last, kang tak merasa pula dia nak pilih-pilih tema. Haha.

Dah bagi peluang kat dia, memang takda benda lain lah. Dapat suami gila bola kan, maka tema photoshoot kali ini adalah ola bola bersempena world cup lah kita. Ola bola dalam studio sudah. Kang outdoor, jenuh pula nak mengejar hero dan heroin I tu. Dan tak pasal-pasal untuk photoshoot ni juga, i terpaksa sarung jersi yang ada. Nak pakai jersi pink dia tak bagi sebab tak world cup katanya.

Terpancar kegirangan hati mamat gilabola tu. Haha.



Yang baju kuning dua ketul tu memang susah nak bagi dia senyum. Lagi-lagi depan orang asing kan.

Gambar ni tak payah lah nak di besarkan. Kang korang terkejut pula tengok kebesaran yang baju biru tu. Haha.

Oh my lil' family!

Lagi, gambar famili kita. 

Bagi chance lah dia timbang bola :p

Suka yang ni tapi, makpak je yang happy terlebih.

Yellow!

Last but not least, my FB header. Suka gambar ni :)

Psssttt: To orang yang suka curi gambar orang lepas tu buat iklan insurans lah, iklan keluarga bahagia lah nak lariskan produk, silalah hentikan kerja korang tu. Tak berkat rezeki korang terima kalau mencuri. Jadi darah daging kot. So, tak payah lah curi-curi. Sila minta kebenaran ya.

Peace no war!
=)

11 ulasan:

  1. alaaaa nak curikkkkkkk gamba yellowwwwww

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ko curik takpa. Nanti aku amik royalti je terus. Haha.

      Padam
  2. Hihihihih comelnya ! World cup sangat kak ain tau. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. World cup sangatlah NN. *tgn di dada mata ke atas. Haha.

      Padam
  3. heheh..besh2... gambar2 studio cantik2.. lagi2 kalau ada theme bagai macam ni kan...err...saya tak de sehelai pon jersi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. I pun takde jersi Aty. Tu pinjam jersi husband.

      Padam
  4. subhanallah perfect family...comelnya ur son and daughter. behave gila kot masa photoshoot...sukaaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih kausar. Semua pinjaman dari Dia. :)

      Padam
  5. bestnya dapat photoshoot camni.meriah!

    BalasPadam