25 Jun 2014

Bola tampar saya.


Bola tampar,
Dari zero,
I become a hero,
Even kadang spike menjadi,
Terkadangnya pula banyak ke laut.
Haha.

Bola tampar,
Tahun ini tahun kelapan kita bersama,
Dah merata negeri kita jejak demimu bola tampar,
Serta pelbagai kenangan masam manis tawar hebiaq terlakar bilamana I join bola tampar.

Oh bola tampar,
Keranamu juga I bertemu Dia.
Di court sana mata saling mencuri pandang,
Kemudian diikat di bulan Februari, seterusnya menyulam cinta di atas feri,
Sempat berbola tampar di USM sebulan sebelum di satukan di tahun 2010.

Oh bola tampar,
Kadang-kadang macam tak suka dengan kau ni,
Kadang-kadang jadi sayang,
Kadang-kadang rasa macam ahhhh malas dah nak layan,
Kadang-kadang menyampah datang kalau tak menang.
Erghhhh apasalah kena ada semua tu?
Tapi yang benarnya, kita sayang awak sangat bola tampar.
Awak jiwa kita.

Bola tampar menyatukan team kami semua,
Walau setiap tahun bertukar ahli,
Sebab ada yang tertelan bola dan ada yang tak boleh main tak dapat restu suami dan macam-macam hal lagi,
Prestasi team pun ada jatuh bangun sendiri,
Kita tetap usahakan lah ya untuk maintain begini,
Kekalkan momentum dan tingkatkan skill lagi,
Agar boleh beat UNIMAP dan UMS,
Walaupun hanya dalam mimpi.
Haha.

Bola tampar saya,
Moga jodoh kita sentiasa ada.
=)


2 ulasan:

  1. hahaha ok lah tu.aku ni main bola tampar,silap2 aku kena tampar.hahahaha.xreti lgsung main.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak memula join dulu memang sokmo tampar org je Rara. Haha.

      Padam