21 Mei 2014

Jersey World Cup 2014



Yang, awak tak nak beli jersey ke? Nanti nak tengok bola, bising pula takde baju, tak ikut tema. Lagipun, support lah sikit business suami.

Ohh, boleh. Kalau apa yang I nak ada, I beli.

Ok, awak nak team mana?

Team? Oh, team mana pakai jersey pink? Kalau ada I nak jersey team tu.

Hoi, tak agak-agak! Ni world cup lah yang oi. Bukan main untuk kelab punya. Mana ada jersey warna pink.

Fine, kalau takde pink, takde lah i  beli. Kang membazir je.

Adoi lah perempuan pink ni!Grrrrr....




2 ulasan:

  1. haha.. ye jugak eh.. takde pulak jersey kaler pink. Apa salahnya pink pun..

    BalasPadam
  2. alise suka hijau bawah kiri.. team mane ek tu.. cun nye hijau

    BalasPadam