06 Mei 2014

Anak ramai.

Caption Model80an:  Dulu bersusah melahirkan mereka, tetapi sekarang amat bahagia bila disayangi anak-anak. Alhamdulillah.

Bila tengok gambar mak Hanis Zalika post tu, memang teringin nak anak ramai. Tengok, bila dah besar, senang mak bapak dia. Hati pun lapang je disayangi semua.

Tapi,
Bila memikirkan nak kena menghadap ragam anak dua ketul tu sekarang ni,
Gulp!

Rasanya belum ada kekuatan lagi nak anak lima enam orang Azreen Jamian.
Sabarlah.
Haha.




10 ulasan:

  1. huhuuu....yg ade 3 ni pun tak terjaga lagi dgn baik..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu la wa. Kita ni kalau boleh nak yang terbaik. Quality lagi penting dari kuantiti.

      Padam
  2. hahahaha.mcm mana lah kan.org dulu tu leh je anak ramai.kita ni.sorg pon nk pengsan.

    BalasPadam
  3. Akak yg baru sorang ni pun ngeri klu nk jwp..mgkn ni trauma org dlm pantang..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tunggu fasa pantang habis, confirm akak nak tambah. Haha.

      Padam
  4. hahahahaha ya betul...yg 2 ketul tu la tercunggap2 nak kejar napas...ni 6?? 6 tau! aagaaggaga pengsannn

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bitt, kalau 6, tah macam mana pula rupa kita time tu. Haha.

      Padam
  5. kite pon adik beradik ramai.. 9 orang.. paling meriah time raya.. cucu mak abah pulak 20orang.. sampai x cukup bilik..
    hoii.. bole pengsan nak kemas ngn laundry.. pastu semua balik tinggal alise ngan mak abah jelah..

    BalasPadam