27 Mac 2014

Al- Fatihah: Amy Schaheera



Terkejut sangat dapat tahu yang dia telah pergi menemui Ilahi semalam. Terkejut sangat-sangat sampai I tak tahu nak buat apa, then renung je handphone. Ternyata Allah s.w.t lebih menyayanginya.

Amy Schaheera seorang famous bloger. Dia juga fashion bloger dan dia juga seorang cancer fighter. Even dia tak kenal I, tapi I memang kenal dia. I start baca blog dia, follow instagram dia since dia mula berhijab. Kalau siapa follow instagram dia, mesti korang akan selalu tengok dia post gambar makanan dengan caption #eatclean #eathealthy semua tu. Dia memang menjaga makan sangat-sangat.


“Sesungguhnya dari Allah kita datang dan sesungguhnya kepada-Nya jua kita kembali.” [Al-Baqarah: 155-156]
Semoga arwah tenang di sana dan ditempatkan dikalangan para muslimim dan muslimat.
Al- Fatihah.

2 ulasan:

  1. Innalillahiwainnalillahirojiun...
    *tak kenal die. tapi Alfatihah untuk arwah sebagai salam perkenalan. =(

    BalasPadam