18 Disember 2013

Majlis Perkahwinan RCW: As long as diorang happy sudah.

One word to describe her: CANTIK!
Sana sini sinun, semua orang sibuk sembang Majlis Perkahwinan RCW ni. Even ibu I pun sibuk nak tengok kat siaran tv majlis RCW. Wedding of the year kan, haruslah semua orang nak tengok. Mana-mana yang single lagi tu, lagilah nak tengok sebab bolehlah buat inspirasi tok majlis sendiri lak nanti kan kan kan?

Perkahwinan RCW ni memang jadi buah mulut orang sebab faktor umur yang berbeza plus majlisnye yang gilang gemilang. Ada yang suka, tak kurang juga yang tak gemor.

Pada I sendiri, I memang tak suka majlis yang sarat barat. So, majlis RCW ni memang I tak  berapa nak gemor lah tapi tak dapat nak dinafikan, ada certain gambor memang RCW ni nampok cantik bebeno kalah anak dara weh.

Yang pasti, ada seorang mamat ni, yang dulu diehardfan RCW sudah menggigit jari dan dah tak sebut langsung malah jeling pun takmo majlis RCW. Tulah, dulu orang suruh try takmo, kan dah melepas.

Kahkahkahkahakahakahakah! 

Ahkak sukeee. 
Takde lah sakit adenye dah lagi telinga ahkak bila mamat tu dah takde memuji RCW pojaan hatinye malah sebut nama pun dah tak sior. Kahkhakahkahakahakahkaahkahakahkahakhakahkah! Padan muke ko Mamat Azreen!  :p

Apapun, even macam-macam orang ngata RCW ni, borak-borak dengan orang berumur haritu I tertarik dengan pendapat  someone ni:

Kenapa lah kita sibukkan perkahwinan RCW tu. Dah jodoh dia. For me love is genuine. We never know their defination of love. Mungkin their love is genuine bukan sebab faktor umur atau duit. Mungkin pada Zain, ada yang dia nampak kat RCW, tapi orang lain tak nampak. As long as diorang happy sudah. Plus, tak susahkan orang lain pun tentang majlis diorang. Tak suka tak payah tengok. Baiknya, kita doakan je lah kebahagian diorang.

Sangat positif pendapatnye itu.

=)

4 ulasan:

  1. Tak kisahlah yang penting wedding paling grand dekat kampung okay dahhh buat happy..hahahaha

    BalasPadam
  2. asalkan dia bahagia, sudahlah kan.. lebih baik kita doakan yang baik2 untuk mereka.. tak perlulah kata2 yg bukan2.. rezeki dia :)

    pasal cerita korea tu kan, pukul 6.30 petang sampai 7.45 malam. saluran 393 :)

    BalasPadam