24 Disember 2013

Majlis Perkahwinan Arbain.

Kalau tahun lepas, kakaknya kahwin, tahun ni turn si adik pula kahwin dan bersanding di Dewan yang sama. So, last Saturday berkampung lah kami di Keramat nun meraikan perantin, Arbain, sepupun Azreen.

Grandpa with the heroes: Iman Reezqy dan Ummar Mukthar

Mummy dengan dua buah hati pengarang jantung

SIL dengan Family, SIL dengan MIL

Dengan Ex-Boypreng :p

Perantin, Arbain dengan Isteri dia (tak ingat nama). Selamat Pengantin Baru Bain :) Semoga happy selalu dan bahagia sampai ke syurga ye.

Adik Lelaki dan Kakak Perempuan.

With SILs. Tengok Iman Raneeya, memang buat perangai je lah dia sebab tak suka orang tengok dia. Boleh gitu?
Haishhh, dengan Kak Ipau yang dah slim hasil dari beraerobik dua bulan. 

Azreen dan Pak Ngah dia. Iman Raneeya dah selamat sampai Paris lepas besakan meragam kennnn *_*

Guanno nak kughuihh deh? Asyik jumpa makanan sedap bebeno. Majlis kahwin ada sambal sotong kering, ada ulam bagai, Nangka masak lemak lagi. Mampu ko nak tolak rezeki? :p
Family Potrait. Pengantin takde time ni sebab pi tukar baju untuk potong kek.


Paksa Iman Raneeya pose.

Dalam pukul 3 lebih macam tu, kami gerak pulang ke Nilai. Tak tunggu pun sampai pengantin potong kek sebab time tu Iman Reezqy pulak dah mula nak start enjin ngamok. Haha.

Selesai Majlis Arbain ni, makan tamatlah lah list Majlis Perkahwinan yang wajib  hadir untuk 2013.

Next wedding?
Jemputan ke utara pulak hujung Januari nanti. Insya Allah, panjang umur sampai lah kami nanti.
 Azreen pun dah bersuara nak sambung berholiday lepas majlis tu nanti.
Hmm, tengok lah macam mana.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan