20 Disember 2013

Erti kebahagiaan.


Tengok gambar ni, I senyum. Riang. Gembira. Suka. Tersentuh rasa. Semuanya lah perasaan tu bersatu. Kedua-duanya kesayangan. Lupa terus malam tadi tak cukup tidur sebab Iman Reezqy buat perangai sebab tak sedap badan. Lupa terus penat bergilir-gilir dengan suami mendodoi Iman Reezqy nak bagi dia tenang.

Next year, kalau Iman Reezqy dah berjalan, tangan Daddy kiri kanan pegang anak-anak dia lak.
=)

Terima kasih Tuhan,
untuk semua tangisan bawah meja dan depan Kokin dulu, kau hadirkan semua ini sebagai ganti.

Insha Allah,
Semoga kami akan terus tabah dalam cabaran 5 tahun fasa pertama berumahtangga ni.
Semoga kasih sayang kami sekeluarga akan terus kukuh dan padu sentiasa.
Semoga kami sentiasa dimurahkan rezeki, dikurniakan kesihatan yang baik dan sentiasa dilindungi rahmatMu selalu Ya Allah.

Amin.

4 ulasan:

  1. Awwwww. Sweet!
    Kadang2 aku cepat touching bila entry2 camnie kak.
    Ape2 pun semoga cinta kekal ke syurga :)

    BalasPadam
  2. Aminn.. semoga berbahagia di samping keluarga tersayang :)

    BalasPadam
  3. sengeh si reneeya tu buat aku pon hepi jugopp...
    aku doakan yg terbaik buat korang. amin..

    BalasPadam
  4. hahaha...bawah meja pon boleeeeeeh
    moga kebahagiaan milikmu hingga jannah
    Ameen YRA

    BalasPadam