16 Disember 2013

Choyachoya: IKEA Damansara

Last week, I join Ex offficemate pergi choyachoya (berpoya-poya time office hour tapi ambil cuti rehat ye tuanpuan) ke IKEA. Boleh dikira dengan jarilah dalam setahun, berapa kali je I ke IKEA ni sebabnya selain faktor jauh dan malas nak hadap jalan yang sesak sokmo, takde keperluan apa pun I nak pergi ke situ selalu :p

Bukti: I dah sampai situ. Haha. Bajet macam pergi bercuti ke luar negara je siap nak ambil gambar kat signage semua. Pergi dengan kawan boleh lah nak suruh ambil gambar ke hape macam ni, kalau pergi dengan suami sendiri, takdenye dia nak layan cenggini :p 

Minus the boy with the red shirt: My ex-officemate & I :) Ada sorang lagi tak dapat join sebab anak dia tak sihat.

Suka cermin ni. Nanti nak beli untuk rumah sendiri :)

Salah satu wishlist I kalau ada rumah sendiri nanti. Bilik wardrobe. :)

Kak Sila dan Cik Shikin dengan anak dan anak buah memasing.

Haishhhh, warna putih memang tak pernah mengecewakan untuk hiasan dalaman. Tapi nak maintainkan 'kesucian' nye tu lah yang payah sikit. So, warna putih tak berapa boleh  nak consider untuk ID rumah sendiri nanti. 

Lepas dahpenat exercise kaki, mata dan poket dalam IKEA, kami sambung lagi exercise ke IKANO dan The Curve lak.

Dah dapat semua yang dihajati dan belikan order kawan-kawan, kami pun pulanglah. Bye bye IKEA, next year Insha Allah, berisi poket, sampai lah I lagi ke sana :)


Notamulutcumels:

1.  Tatau lah uols, tapi I rasa, meatballs IKEA tu makin mengecil dah plus tak berapa nak sedap macam dulu.

2. Ok, fall in love dah dengan karipap besar depan cashier IKEA tu. Memang sedap sangat.

3. Keluar dengan ex-officemate, mana tahu nenanti turn I pulak kan jadi ex di situ. :p Amin. =)

2 ulasan:

  1. cantik la akak cermin tuuu.. sangat klasik

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan dik kan? Cantik, simple dan klasik cermin tu.

      Padam