24 September 2013

Tata cerita manis.

Fuhhh fuhhh fuhhh.
Tiup kiri kanan, cari mood update blog. Haha.
Takde nak update apapun, cuma mengabadikan memori cerita-cerita manis yang dah berlalu.

Berbuka puasa di rumah Koyam bersama GCB. Hmmm, Alhamdulillah, dah 7 tahun kawan dengan sifu-sifu di atas, baru tahun ini dapat merasa berbuka bersama. =) Tq koyam bagi tumpang rumah cantik untuk kami buat bising. Haha.

Surprise birthday for Kokin. Since banyak benda yang jadi kat dia, I memang dah confirm dia akan menangis punya time surprise ni. Andddd masin mulut, betul-betul dia menangis kau! Hampunnnn kokin! GCB lab yu. Dont cry cry na!

Berbuka puasa di Bagan Lalang bersama Geng Jahat (kawan husband). Gambar lain takde, ini aja yang sempat di snap. Time pergi sana, Iman Raneeya telah muntah dalam kereta. Hambiiikkkkk, bau masam sepanjang perjalanan!

Masi lagi mood puasa. Berbuka puasa dengan ex classmate UPM. Port biasa, kat rumah Abang Botak a.k.a Abg Sham. Menu secara portluck dan tuan rumah sponsor BBQ.  

Alhamdulillah, pada tahun ni, nenek I dapat berbuka puasa dengan anak-anak dia. =) Mak mesti gembira kan mak kan kan kan. Semua anak mak ada time tu. =,)

Raya photoshoot dengan officemate tapi kami tak pakai baju raya pun. Takkan nak tayang baju belum raya lak kan. So, pakai apa adanye ajelah.

Balik kampung time raya ke berapa tah. Siap pakaikan budak dua orang ni baju yang nenek dia jahitkan untuk raya haritu.

Pergi beraya dengan husband ke rumah Datin Julie. Kahkahkah. Makanan dia sedap semua weh. Sampai kuih-kuih raya pun I belasah.

Majlis Hari Raya office I. Alhamdulillah, ada hamba Allah yang belanja kambing golek pada majlis tersebut.

With bofren handsome haha yang jadi peneman setia ke dot dot dot. ;p 

Pose over terlampau dengan BFF di Majlis Sambutan Hari Raya Setiausaha.  

Iman Reezqy yang dah empat bulan time gambar diambil. Makin panjang akal, makin taknak letak nak berdokong saje.

Majlis Sambutan Hari Jadi Nenek kesayangan. Ain harap mak happy dengan majlis yang tak seberapa ni. Sekali lagi, Ain dapat kumpulkan anak-anak mak semua. 

Last but not least, gambar penutup raya, beraya di rumah baru Kak Mas yang cantik. Kak Mas masak laksa Johor yang suami puji sedap. Mampuihhhh, tu puji-puji tu nak suruh I pergi menuntut ilmu lettew.


Ok dah. Itu sajalah cerita manis yang I nak kongsikan. 
Sekian.

4 ulasan:

  1. gamba raye umah bonen xdo..
    sobs.. =p

    BalasPadam
  2. Haha. Takde snap guna hp aku lah mi. Yang wassap semua dah kene delete.

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum, hye. Done follow awk. Klu sudi follow back. Tq :)

    BalasPadam
  4. salam,

    kalau berminat dengan supplement from Shaklee saya ada buat promo ESP Shaklee..do visit my blog ye
    http://ainasuraya.blogspot.com/2013/09/promo-shaklee-esp.html

    thanks!

    BalasPadam