09 Ogos 2008

Gathering TDC

venue: JJ sban 2
date: August 2nd, 2008

at 1st im quite wury if nobody's coming 4 de gath.. huhuhu.. tp bile sorang demi sorg ahli TDC muncul, cik ain da bole senyum da.. LEGA!! ade gak yg dtg.. even tak ramai mane, tp 7org tu pun da cukup wat boling alley tu bising.. dorang sume mmg beh.. berikut yelar, mereka2 yg datang..

~tunku jay~
muke jahat neh. hehehe.. ampun tunku.. liar, kate xtau & xpnah men boling, tp bile men manjang score je..
~tuan G aka tuan gatal~
xlarat nk gelak dgn die neh.. suke beno buat lawak.. cam nk krem je da mulut ni asek gelak.
~cegu zoulle~
unexpected.. dlm gambo cam kurus je.. hehehe.. tak sangke cegu btol2 dtg.. jauh tu dari rome nk ke somban..
~dika~
tinggi budak neh.. huhuhu.. sore die reminds me of sumbody (mehatespink).. terkedu aku 1st time dgar sore die neh.. SEJIBIK.. nsb bek muke xsame, kalo tak mau aku pengsan kat situ =(
~nazmt~
mati2 igt umo die ni 23, tp sbaliknye.. da tue da dr aku.. hehheheh.. aku dgn nzmt, aku lg tinggi.. bangge, sbb ade org rndah dari aku kat situ slain kak fiza..
~kak fiza~
comei org die, cam anak mami lg.. nsb kak fiza ada, kalo tak xde geng nk beli kasut sesame.. hehehheehheheheh..

6 ulasan:

  1. ingatkan cegu zul kurus kering rupanya tough n tegap... huahuahua

    BalasPadam
  2. ain...akak bkn anak mami..
    :(

    BalasPadam
  3. ala kak fiza, mcm je anak mami,tp bukan, kan??
    cegu zol tu mmg tough, sbb tu la TEROR sgt men boling..

    BalasPadam
  4. cekgu zol tu bkn taff lg..
    muscle2 sume keras2 tu..
    muahahaha..

    BalasPadam
  5. next time ada kesempatan nak joint jugak...ahakss, insyaAllah!

    BalasPadam
  6. kalau ada kokin sure meriah kan... eheheheh... i bukan teror arr.. terrorist ada le men boling.. huhuhu

    BalasPadam