09 Ogos 2010

Big thanks =)


syukur, alhamdulillah. kedua-dua majlis telah selesai. *hembus nafas lega. terima kasih tuhan. =,) untuk setiap bahagia yang dikurniakan. *hati sayu.
terima kasih yang tak terhingga juga kepada semua yang telah bersusah-payah mengerah tenaga tok majlis besar ai.

kepada ibu abah, mak abah, mak, adikbradiks, makcik & pakcik sedara, sepupu sepapat serta orang-orang kampung, terima kasih! hanya tuhan saja yang dapat membalas budi baik kamu semua.

kepada seponsor,
tqsm membantu meringankan beban ai. laf uols.

kepada orang itu, tqsm kerna telah mengcreate kad & menyumbang tenaga dan idea bagi majlis besar ai.

kepada rakan-rakan yang sudi hadir, terima kasih uols. kehadiran korang semua telah memeriahkan majlis dan buat ai senyum hingga ke telinga. kehadiran korang menyerikan lagi majelis.

kepada readzul,
sangat hepi dengan hasil kerja uols. terima kasih juta-jutaan kerana merealisasikan impian ai tok jadi princess & hilangkan troma mekap ai. =p sangat suka pelamin simple nikah ai & pelamin sanding. ramai yg puji baju sanding ai sgt gojes & cantik. =) puas hati juta-juta kali.

kepada jabbe,
korang mmg bez & hapening. hanya msg2 thru email, ckp2 sket thru fon, then bila jumpa cam da lamo kenal. senang bekerjagambo dgn uols. =) psstt2, xsabo nak tgok video. =p

kepada deancouture:
tq menjadikan majlis ai nampak klasik & tradisional. =) sgt suka baju hitam bunga emas itu. tang mekap ai tak boleh nak cakap pape, sbb itu atas permintaan mil & fil yang maukan mekap terang-terang & tanak lipstick pucat. so, ai ikotkan aja. yang penting ai hepi dan rasa cam puteri dlu-dlu ketika sanding.

kepada faruqstudio,
tq sudik melayan karenah akak ko ni. tak sabo nak nengok hasil gambonya nanti. siapkan cepat ea gambonye.

kepada pemberi hadiah,
terima kasih daun keladi, atas hadiah2 sumbangan seikhlas hati.

dan akhir sekali,

kepada semua,
ai bagi pihak keluarga mohon berjuta-juta ampun dan maaf di atas segala kekurangan sepanjang majlis berlangsung. family ai hanya merancang untuk memberi yang terbaik tapi Tuhan yang menentukan. kalo ada jarum yang patah, jangan disimpan di dalam peti, kalo ada silap dan salah, janganlah simpan dalam hati ye.

notalipscumels:

di ketika ini, ai asek la mengulang tengok gambo sepanjang majlis. sangat gumbira melihat memori time hari besar. rasa nak sanding lagi pun ade. haishhh... =p

18 ulasan:

  1. alhamdulillah & tahniah :)

    lafyu,
    beby

    BalasPadam
  2. tahniah, semoga bahagia hingga akhir hayat :)

    BalasPadam
  3. tahniah ain...semoga b'bahagia n b'kekalan hingga ke akhir hayat.

    BalasPadam
  4. ain tahniah ye..kite doakan hingga hujung nyawa..:)

    BalasPadam
  5. i still love you sis even youre Aj's wife now :)

    -gajahputih

    BalasPadam
  6. ain... tahniah... semoga kekal hingga akhir hayat... sori xdpt dtg, ada tamu dtg umh time tu... gmbr2 sweet sgt ;)

    BalasPadam
  7. tahniah ek ain, semoga berkekalan ke anak cucu...'cepat2' la sket:)

    BalasPadam
  8. linda:
    tq. semoga kamu juga akan temui bahagia seperti ini. amin.

    BalasPadam
  9. GP:
    laf u too my dear sis. AJ2, yu2. can't wait lor tok tgok yu cantik2.

    BalasPadam
  10. ma:
    tq. xpe. da selamat semuanya pun. =)

    BalasPadam
  11. kakmai:
    tq kak. ehem2, sdg berusaha ni. =p

    BalasPadam
  12. hey puan ain & eh azreen..
    thnx sgt2 coz hire kami as photo&videog time majlis korg di melaka yerk..
    b4 event title client..
    afta event udah jadi kawan..
    korg sgt besh.. kami pon senang nk bkerja...
    selamat pgantin baru..
    ti raye jgn lupe jemput kami dtg raye umah k..
    -jabbe cute ekekkeke -

    BalasPadam
  13. salam puan ain & bro Aj...
    congrats..smoge tabah dan cekal menghadapi dugaan yang kian mendatang...smoge dkurniakan cahayamata yg soleh & solehah , santek2 & ensem2...

    sh@IrR@y a.k.a Ny@moK.

    BalasPadam
  14. jabbe:

    ark ark ark. ur welcome.
    jabbe kiut yeee??

    haha.

    tq juta2 sgt 4 everything cik jabbe & king.

    BalasPadam
  15. nyamok.

    tq fren. semoga ko pun akan sentiasa bahagia. =)

    psst: aku pun nk hepi2 & ada kids yg comel2 cam ko juga.

    BalasPadam