11 Mac 2013

Majlis Ulangtahun Thaqif dan Aulia

I ada terima beberapa undangan Majlis Ulangtahun anak-anak kawan ni. Tapi hanya dua je yang I sempat hadir. To birthday boy & birthday girl, selamat ulang setahun ye. Semoga jadi anak yang soleh dan solehah kepada mak ayah. Cepat-cepat minta adik ye sayang semua. ;)

1. Majlis Ulangtahun Thaqif.

Untuk majlis ni ampun dan maaf sangat-sangat sebab takde apa gambar pun sempat disnap. Sampai-sampai rumah orang je terus melantak pulut dan rendang yang sedap tak hingat tu. Terus lupa kamera semua. Almaklumlah tengahari tu tak makan nasi, sempat breakfast je. Tu yang kebulur kan main sampai lupa ambil gambar. ;p To Faruq & Feeqa, thank you so much sebab sudi jemput kami.


2. Majlis Ulangtahun Aulia.

Majlis yang ni dibuat pada waktu malam. Ni lah majlis yang Azreen salah tarikh tu. Or pembetulannya, penganjur (Sara dan Im)  ubah tarikh di saat akhir sebab anak dia demam, tapi Azreen tak notice benda ni. Majlis ni sambut kat KFC.

Iman Raneeya & Daddy yang excited sebab ada ayam  besar.

Peace  yo!

Tu la birthday girlnya, Aulia. Selamat ulangtahun kelahiran yang ke setahun Aulia!

Chicky si ayam besar yang membuat kanak-kanak kat situ histeria dengan kehadirannya. Dengan Iman Raneeya sekali jadi takut bila ayam ni datang. Haha.

Family potrait. 'Four' of us =)

4 ulasan:

  1. teringat birthday party Kira kat KFC dulu :)

    BalasPadam
  2. MQ tah bila la merasa nak bt birthday anak semua semuanya waktu x sesuai... sebab jatuh bulan puasa..thn ke3 ni pulak in syaa allah MQ nak beranak pulak.. so nampak gaya mcm xde kot.. Kesian tgk anak sbb dh pandai nak tiup2 kek..

    BalasPadam
  3. hehehehe
    pic yg last famlily potrat tu shomell lah.
    Azreen wat gaya tunjuk perut tu pun nmpk shomel gak.haha

    BalasPadam