21 Mac 2013

Macam masa bercinta.



Hubs: Yang, nanti awak wassap gambar ni.
Me: Aiiiiiii, dulu masa bercinta, pandai je ambil sendiri gambar dari hp. Tak suruh pun, pandai je sendiri send gambar kat hp awak. Tau-tau je u post gambar i kat FB. Ni apasal nak kena send-send pulak?

Hubs: Hehe. Alah, send je lah. Tak baik melawan cakap suami.
Me: Tang suruh send gambar melawan takpa. Apasal nak gambar ni pula?

Hubs: Banyak tanya pula. Send je lah.
Me: Cakap dulu kenapa?

Hubs: Sebab awak dah jarang ambil gambar macam ni. Dulu masa belum kahwin selalu je.Kalau ada pun mesti dengan Iman Raneeya. Lagipun, gambar ni nampak macam awak masa kita bercinta dulu.


Kahkahkah.
Pelik-pelik je lah ko ni Suami.
Since ada anak ni, gambar SS memang kurang dah  sebabnya every second every minute, nak capture gambo si anak aje. 
Lagipun kan,
dah domok-domok bam-bam ni, muka penuh screen oooo kalo capture gambo muka.
;p

13 ulasan:

  1. kehkehkeh
    Azrin teringat kenangan ms bcinta kot Ain..
    bam2 pun mantain comel xpe Ain.hehehe

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. Tu maknanye, dia suruh jadi macam masa bercinta dulu la tu rara

      Padam
  3. wahhhh cun sangat!patut asben mintak...hehe..noora pun kalau amik gambar sendiri sekarang,cepat2 delete...ngeri tengok muka kembang...huhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan kan kan.
      Muka penuh henpon. Malu T___T

      Padam
  4. alaa...sow sweet laa both of you... :)

    BalasPadam
  5. domok pun cute n seksi tau :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kahkahkah.
      Memang seksi sgttttt elin oi *TDDMKA

      Padam
  6. you are so beautiful walau dah jadik mak orang

    BalasPadam