15 Februari 2013

Ten.


I ni takde lah layan sangat cerita Korea melainkan heroin dia ada iras-iras I, baru I layan.
Kahkahkah. Bajet muka Korean sanngggggatttt! *TDDMKA

Tapi sejak asyik dikejar oleh orang Astro sebab diorang suruh bertukar ke Beyond, lalu I pun layankan je lah tukar ke Beyond juga sebab nak uptodate macam orang lain kennnnn, lalu terlayanlah siaran HD XX apekebendetah yang suami dok layan lalu terjatuh cinta dengan cerita ini.

Eh orang Astro ni kan, I dah tukar Beyond pun ko telefon juga lagi. Tampa kang! Saje je la tu nak dengar I naik-naik suara.

Berbalik pada topik tadi, cerita ni tentang penyiasatan ala-ala CSI tu tapi version Korea lah. Yang pasti hero dia yang good looking tu telah mencuri hati  untuk terus merisik-risik lagi tentang drama ini.  Nantilah kau ye, I dah tahu siaran sebetulnye nanti, memang I add to feveret terus dah la lepas ni.

Encik suami, sila bagi laluan kat I ok. Terima kasih.
=)

2 ulasan:

  1. peminat cerita korea rupa-rupanya. kita yg keja company korea ni mcm menyampah dgn korea sebab bos kita tu garang. kalau mengamuk habis keluar bahasa korea

    BalasPadam
  2. pasal astro tu no komen :)

    ai pun x layan cite korea tapi kalau hero hensem boleh layan kot hikhikk

    BalasPadam