05 Februari 2013

Bighah!


Me: Tah apa-apa pesen tah rambut diorang ni. *tengok majalah
Him: Camtulah baru cool. Tengok rambut I sekarang. Sikat tepi. Fesyen ok! Ramai buat dah macam ni.

Me: Fesyen lah sangat. For me, botak lagi cool. Botak is sexy tau. Tak payah bazir-bazir beli gel. Tak payah susah-susah nak sikat.  Ni tengok ni, rambut tocang-tocang macam lipan, lagi tah apa-apa.
Him: Haha. Tu dreadlock! I dulu pun penah buat rambut macam ni tau.

Me: Betul ke? You buat kat mana?
Him: Alah, dulu girlfriend yang tolong buat kan.Dia ikat-ikat, simpul-simpul, belai-belai.......

Me: Oi oi oi, kan main BIGHAH ea girlfriend awak tu sampai ke rambut-rambut nak tolong tocang-tocang kan!
Him: Kahkahkahkah. Bighah? You ni Yang. I pun tak pernah guna perkataan-perkataan macam tu tau kat EX EX you. Kahkahkahkah. Marah sangat ni.

Me: EX EX jangan sebut ea. Kang aku lempang kang!
Him: Kahkahkahkah. Eh Yang, bighah tu apa ea?

Me: La, beriya gelak, ingat tau. Nak tahu sangat, pi google. Kot ada lah maknanya.


Hahaha.
Semoga berjaya suami!



6 ulasan:

  1. hahaa.. apa lah maksud nya bighah tu kan

    BalasPadam
  2. hahaha mak selalu guna perkataan bighah tu..
    ekceli, yanie teringin sangat nak nengok botak tu ada rambut, stylo2 mcm lelaki sekarang.. tapi ain cakap botak tu seksi.. hahaha :p

    BalasPadam
  3. aku jwbkan bleh tak ain?? hahah
    syendah ko da x sebut ke? hahahaha

    BalasPadam
  4. bighah sedap juga bila disebut.......

    BalasPadam
  5. apa maksud bighah tu ain? hehehe..

    botak is sexy! dulu zana x percaya.. tp bila adiey pernah botak, zana percaya botak itu sexy!!!!!!

    BalasPadam
  6. hahaha.. lama dah tak dengar perkataan tu..

    BalasPadam