07 Februari 2013

Berbudi pada susu: Dutch Lady!

I tak tahulah orang lain, tapi I kan baru kan tahu kan, kalau kita berbudi pada Dutch Lady, boleh redeem hadiah uolss. Haha.

Kesian, dah bertahun membeli susu Dutch Lady, baru sekarang mendapat tahu tentang perkara itu. Tu pun nasib baik, blogger ni sharing the info. Kalau tidak, sampai bila-bila lah, keroje I hanya membeli susu, masukkan dalam bekas, then plastik tu I buang gitu jelah. Sampah kan, takkan nak simpan-simpan lak.

Untuk redeem, uols boleh pergi register kat SINI

Then follow lah step-step yang ado kat situ.


I takde lah redeem lagi pun sebab baru tahu kan, so baru sibuk nak kumpul kod bar  tu lah lepas ni. Tapi kat laman sesawang tu ada dinyatakan cara nak redeem. So, pandai-pandai lah follow step yang dia suruh.


Setiap kod  bar berlainan points. So ikut suka uols lah beli pakej yang mana untuk dapat point sebanyak mungkin. Cara nak post dengan selamat pun dia siap beritahu ok bagi membantu peluang anda tidak terlepas untuk meredeem hadiah. Baguih baguih!

Ni antara hadiah anak yang uols boleh redeem. Antaranya je lah. Nak tengok yang lelain, sila pi register, lepas tu tengok lah dengan mata sendiri. Kahkahkah.

Kalau-kalau rasa dengki dengan anak sendiri taknak redeem hadiah untuk anak, makpak pun boleh redeem untuk diri sendiri juga. Ada juga hadiah lain seperti gambar di atas dan voucher menarik untuk dikongsikan. Eh, nak redeem susu Dutch Lady pun boleh juga kalau rasa nak jimat belanja ;p

Ok dah.
Sekian post untuk hari ini.

Psssst, my 3rd trimester is coming uols!
Dupdapdupdap hati ahkakkkkkk dibuatnya.

8 ulasan:

  1. hahahh suke part dengki dengan anak tu blh redeem untuk makpak :)

    sharing is caring kan?

    BalasPadam
  2. pongggg tatao!!
    tenxs beb 4 sharing, muah!

    BalasPadam
  3. kejappppppp jer dah nak masuk trimester ke3...

    nanti story lah IR punya perangai sejak kamu pregnant ni...hihiih

    nak tau jugak ragam2 dia kan...hhhaha

    BalasPadam
  4. huuu slame ni men buang aje packing susu Afiq.
    pahni kumpul

    BalasPadam
  5. thanks Ain sbb sharing bendalah ni....dah naik 4 tahun beli susu anak asik buang peketnye...kalau tau dari awal, kompom dah kaya ngan brangan redeem...hahhaha

    BalasPadam
  6. ala... xpernah tahu pun... rugi dah banyak points mcm ni...

    BalasPadam
  7. thanks 4 sharing....punnnn xtau,dah 4 tahun guna,dh byk barcod yg buang saja.....huhu

    BalasPadam