01 Januari 2013

Resolusi 2013?

;)

Selamat tahun baru mayan ;p semua. Alhamdulillah, masih bernafas dan masih berpeluang menghirup udara 2013. Welcome 2013 & welcome three series.

Walopun 2013 diakhiri dengan news yg tak berapa gumbira, tapi kita positif je lah. Mungkin keputusan yang diambil agak mengejutkan banyak pihak, tapi untuk menjaga hati banyak pihak juga, diharap hormatlah keputusan i itu. Ayat penegasan: my child, my style, so please respect.

I tak suka cakap banyak. Cukuplah sekali i dah inform, tapi kalo masih buat tak faham, oleh itu,  im sorry gud bye guys.

Ok dah. Kita tutup bab itu. Jom cerita pula tentang resolusi baru.

Apa resolusi baru pada tahun baru? Resolusi 2012 tercapai semuanya kah?
Kahkahkah.

Hanya mampu gelak sebab tak plan apapun lagi. Nanti-nantilah fikir.
Resolusi 2012 pula, ada yang  berjaya, ada yang dihold dan ada yang tak usaha langsung pun sebab sedang berbadan dua.

Apapun, satu yang nyata, 2013 ini nak cuba memperbaiki diri dan membantu
 meluaskan lagi pintu jannah untuk si cinta hati, Insya Allah. Well, dah nak 3 siri ok, bawa-bawa lah bermuhasabah diri. Hidup kita ni pun bukan lama mana.  Ntah esok atau lusa, tiba masa kita kembali kepadaNya. ;) Siapa tahu kan?

Untuk semua, selamat menambah umur & selamat menambah amal untuk menjadi hamba yang diredhaiNya. Eh, selamat menambah anak juga ye ;p

3 ulasan:

  1. selamat tahun baru 2013 Ain.. semoga di tahun ni akan bertambah la kebahagiaan dan keberkatan dalam hidup kita.. (^_^) In Sha Allah

    BalasPadam
  2. alamak, tambah anak tunggu kahwin dulu la. hihi. selamat tahun baru :)

    BalasPadam
  3. Happy new year dear! Yeah mari menambah amal n anak! InsyaAllah thn ni try to get pregnant! Amin

    BalasPadam