19 Mac 2013

Resepi dalam pantang.

Nampak sangat malas memang berlipat kali ganda juta juta semua. Asyik buat repost je. Kahkahkah.
+- 4 weeks uols sebelum bersalin, mahu nye malas tak berlemak-lemak. ;p

Meh kita repost resipi sekali lagi. Tapi kali ini kita add pula link mana-mana resipi berpantang yang dijumpai time blogwalking.

1. Fillanie - Resipi Siakap Stim


Kumpul banyak-banyak untuk senang di hari berpantang. =)
Psssttt, nnt akan ditambah dari masa ke semasa ye. Kalau-kalau ada link tu meh la share kat sini juga.


Resepi dalam pantang


Sumber.


Notalipscumel:
Dalam pantang boleh makan cili padi ke ea?

6 ulasan:

  1. byknya resepi...
    senang nak rancang menu......

    BalasPadam
  2. good good. amat berguna utk akan datang! boleh dlowdkn lg pulak tuh..

    BalasPadam
  3. setahu akak,, selagi x tanggal pusat baby x boleh makan cili api lagi. kalu dah tanggal, bru boleh...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu lah. Masa i pantang 44 hari dulu pun, Ibu celet sikit je kuah masak lomak cili api bagi rasa. Memang xde menu cili api langsung pun.
      ;p

      Padam
  4. ummi pun ade ckp xbole mkn huhu~

    BalasPadam
  5. wah akak ada save eh resepi ni? nanti kasik i boleh? :p

    -gajahputih

    BalasPadam