AIN YA NUN

!!! Segala gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi pemilik blog dan dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.

Sekiranya ada yang diambil dari sumber, ianya telah dikreditkan, dibacklink kan, dinyatakan sumber asal di bawah setiap gambar bagi menghormati pemilik gambar asal.

Sebarang penggunaan gambar pemilik blog hendaklah melalui kebenaran pemilik blog.

Harap maklum.

-Ain.Ya.Nun-

31 Disember 2012

Tata 2012, mmmmuah!





Good bye 2012,
Thank you so much for the tears, laughters, happiness, tests and all the good and bad memories!

and,

for you 2013,
please, please, please be AWESOME!

;)

20 ulasan:

  1. layan tengok gambar akak smbil dengar lagu kat blog akak ni, pepagi bukak blog akak, rasa cooooooooooolll je ^___^

    BalasPadam
  2. semua photo menceritakan segalanya.. semua nampak bahagia..s emoga tahun 2013 lebih banyak kebahagiaan menanti kita semua.. In Sha Allah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Same goes to you Riena.
      Semoga 2013 akan memberi lebih kebahagiaan utk awak dan business pun bertambah maju.
      =)

      Padam
  3. Balasan
    1. Tq ibu Amil =)
      Selamat bersalin ye dear.

      Padam
  4. Wah, berwarna warni sungguh 2012 dak pink ni. Semoga 2013 lebih baik :)

    -> ❤ TechKini.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq Techkini & tq sebab sudi singgah.

      Padam
  5. sepanjang 2012 la ni kan? hihi. moga 2013 bawak seribu satu makna pada kita :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Rara,
      Yeps dear. Semua picas on 2012.

      Padam
  6. terlalu byk kenangan indah n pahit yg kita tinggalkan..moga hari2 mendatang menjanjikan sesuatu yg lebih baik....InsyaAllah...

    BalasPadam
  7. Kak, nak tiru kau jugak buat camnie.
    tp handpone ilang tak leh buat.
    sobbs!

    BalasPadam
  8. kak, nak tiru kau buat gamni.
    tapiiiiiiiiii, hp ilang, sume gambar dlm tu, benci, benci!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Qis,

      I terbaca gak kes hp you ilang tu kat FB.
      Sabor lah ye. Next year ko buat lah camni pulak. ;p

      Eh, dia tau2 je nk dapat bonus lagi Januari ni kot.

      Padam
  9. hepi new year 2013 Ain..
    moga tahun lebih baik dr tahuin sebelumnya.amin..

    erkk..nk masuk series baru ye..angka 3 gitew.hehe

    BalasPadam

BLOGGER

OUR DATE





Designed by UMIESUEstudio 2014 for dakpink.blogspot.com