05 Disember 2012

Masih ada hati lagi tu...


Kahkahkah.
Gelak guling-guling tengok baki cuti.
;p

Tapi,
I tetap nak apply yang tinggal satu hari tu juga.
Tetap nak habiskan juga.
Lantakkkkkkk.


Orang kata,
Alah, perempuan pregnant, cuti dah habis, apa susah.
Pergi je klinik minta MC lepas ni kalau nak cuti.
Orang pregnant senang dapat MC.

Eh eh,
Tak juga ye tuan puan.
Dua kali I pergi klinik.
Sebab betul-betul sakit time pregnant,
boleh, Dr tanya macam-macam?
Memang susah sangat dia nak bagi MC.


Apapun, selamat bercuti-cuti Malaysia dan luar Malaysia uols.
=)
Moh apply cuti moh!


6 ulasan:

  1. Sama la kitee... lantak la cuti kita kann...

    BalasPadam
  2. cuti aku pun tinggal sehari...sedih betul nok...huhu...

    BalasPadam
  3. heheheheh.. bukan senang juga nak ambik MC walaupun pregnant kan... itu bukan alasan... (^_^)

    BalasPadam
  4. cuti sy dah habis..siap unpaid leave dah satu hari..ngeeee

    BalasPadam