17 Disember 2012

Kita bagi dia soalan susah sikit!

Mummy: Nama siapa?
Iman: Iman Nyanyaaaaaa!!! (Iman Raneeya)
Mummy: Pandai..

Mummy: Iman anak siapa?
Iman: Ajeeeerinnnn (Azreen)
Mummy: Ok, fine! Tah bila nak anak Ain tah, asyik anak Azreen je.

Mummy: Iman boy ke girl?
Iman: Boboboi..
Mummy: Haishh, girl lah.


Mummy: Iman sekolah darjah berapa?
Iman: ??? *muka berkerut-kerut pandang Mummy tak tahu nak jawab.
Mummy: Haha. Iman tak sekolah lagi lah!


;p
Padan muka Iman.


5 ulasan:

  1. :) kuit je.. bestkan layan anak cakap2 nih..

    BalasPadam
  2. adohai..kiut rase nak geget je care die jawab tu. anak kite pun same kak jawab boboi tapi t dah lame2 sendiri akan cakap gegegerl ha ha

    BalasPadam
  3. hahahahahahahahaha... anak Ain juga la tu kan... hiihihihihi.. soalan last dia tak mampu jawab.. bingung dah... hehehehe

    BalasPadam
  4. ajerin tu bunyi nya macam jawa je..dah mmg sah cucu jawa..hihihi

    BalasPadam