26 Disember 2012

Jom makan durian!



Ohoiii, kalau dapat kawan yang memang sekepala suka durian memang best lah. Takdelah I terpaksa mengadap muka Azreen je bila nak makan durian. Tak syiok ok ngadap muka mamat tu sebab sambil makan durian sambil kena dengar khutbah tak eloknya durian ni dari dia. ;p


Eh, Faruq and Kak Muna, nanti-nanti kita repeat lagi ye. Selagi tak habis musim, ada masa kita makan lagi ok.

Nak ajak ex-FEMily, masing-masing sibuk bercuti. So, kita pergi mana yang ada je lah.

3 ulasan: