22 November 2012

Birthday Ummar Mukhtar in advance dan berkelah di Sg. Tekala

Minggu cuti Deepavali, I join FIL pergi berkelah kat Sg. Tekala. Patutnya I kerja Rabu tu, tapi terpaksa E.L sebab Iman Raneeya demam malam tu.

E.L - E.L pun pergi berpiknik uols. Haha. Kan main!

Actually, plan asal nak berkaraoke je sambil sambut birthday Ummar Mukhtar, tapi since ada Iman Raneeya, takkan nak bawa si kenit tu pi karaoke kot. So tukar la plan ke Sg. Tekala.

Birthday boy with his Dad.  Sambut sekali in advance. Birthday diorang sebelah-sebelah harinya.

Ummar & his BFF cousin, Amirul. Now, Ummar terpaksa berebut Amirul dengan Iman Raneeya pulak sebab si kenit tu pun sibuk nak Miyul.

Potluck of the day! Yang dalam botol tu air tau, bukan minyak.

Oleh kerana si anak takde mood nak berendam, maka Daddy pun main lah buaya tu sorang-sorang. Ehem-ehem suami, seluar I seluar mu jugak kan??? Mementang pinggang I dah mengembang.

Dak kenit yang xde mood. Demam lah katakan. Semua orang yang dia jumpa akan dikhaborkan Iman Mam. Alahai anak, baru nak kembang sikit, demam balik. Tah bila lah nak bambam.

Birthday boy.

with FIL

Iman Raneeya memang taknak berendam langsung padahal dia lah ratu air. Puas I nak rendam dia dalam air sejuk tu, nak bagi hilang panas badan,  tapi dikeras-keraskan badannya sambil tahan diri dari cecah air.

Memerhati orang overexcited pam pelampung

Ni lah kojenye time pergi picnic. Layan Upin & Ipin kat handphone.

5 ulasan:

  1. Alolohh..comel...dpt bygkn die ckp dgn sume org ' iman mam'....cute..moga cpt sembuh yer iman...

    BalasPadam
  2. wow bestnya smbut besday kt tepi sungai....lepas tiup lilin terus terjun dlm air...syokkkkk..
    Selamat ulg thn ensom boy....

    BalasPadam
  3. semoga cepat sembuh yer Iman.. ciannya dia...

    BalasPadam
  4. wow bestnya.... sambil sambut birthday boy sambil berendam.. sian Iman Raneeya demam pulak

    BalasPadam
  5. bestnyaaaaa, sambil sambut birthday boy sambil berendam.. 2in1.. hehehehehe.. sian Iman Raneeya demam la pula

    BalasPadam