21 Oktober 2012

Kenangan bergraduasi dengan si cinta!

Bayangkan kau dan aku selamanya, ku selalu mengenangmu hebat rasa, bagiku tiada gantinya kau dan sesiapa, bahagia bersama-sama =)






Kredit foto: Photoclickerz.com

Notalipscumel:

Lepas ni siapa lagi agaknya yang nak kopipes gambar i lepas tu buat banner besar-besar untuk tujuan business depa?
Hamboooii!
Nak business keluar modal lah bai pergi shoot gambo!
Memang tak berkat lah business mu bai.

4 ulasan:

  1. very sweet family!!
    comel iman raneeya pakai topi tu nok...harap dia boleh jejak langkah ko...


    siapa yg copy tu nok? nnt ko blog kan eh...nak tau citer gak...

    tak baik org tu kan...suka2 dia jer...

    BalasPadam
  2. Best ya convo bile dah ade anak n husband kan...
    Ni keneally sambung lagi sbb nak rase convo dah ade anak ;)

    BalasPadam
  3. Awk!! Kita balik hari tu semangat nak ambik gmbr tu tapi die dah diganti dgn byk banner lain, atau mungkin die dah locate ke tempat lain ke..sorry ye awk

    BalasPadam