18 Oktober 2012

Famili di Majlis Konvokesyen

Alhamdulillah, ada juga ahli keluarga I selain Iman Raneeya dan Azreen yang dapat hadir ke Majlis Konvokesyen. FIL tak dapat datang sebab komitmen dengan cucu-cucunya ;p Dik Wan pula ada class dan Mak tidak di bawa bersama kerana takut dia tak boleh menunggu lama.

There are no perfect families, but a family will always love perfectly.
Buruk ke kau, baik ke, hitam ke, bulat ke, mengembang ke, menguncup ke, jatuh ke, bangun ke,
kasih sayang keluarga takkan pernah kurang.
=,)
Kan?

Abah, Ikin & Suami dia.

Sistas! Tqsm sebab sentiasa ada di masa I sedih & gembira. =,)

My Makcik. =,) Tq makcik sebab susah payah datang.

Banglong pun susah payah datang juga bawa ibu dia. Dah la malam tu baru balik dari Terengganu, terus petangnya datang majlis I. Tq juga sebab bagi bunga. =D

Adik-beradik perempuan lagi dengan Iman Raneeya yang tak mahu letak asyik nak berdokong je. Oh, i wish Dik Wan was here too. Boleh ambil gambar sesama. =,(

Oh ibu! Terima kasih kerana melahirkan I. Terima kasih juga kerana sentiasa mendoakan kejayaan anakmu ini.

A bouqet from Ikin & Faizal. Tqsm!

Ok, fine. Ambil gambar tegak berdiri!

Eh eh eh? Over betul taw orang pakai jubah tu! ;p

With adik kedua yang kan main selim. Mencik!

Dengan ibu lagi, Iman Raneeya dan belon Upin yang di paw Iman Raneeya dari neneknya.

Baju yang dipakai pada hari kejadiaan. =)
Updated: Baju tu sebenarnya beli sebelum Hari Raya Puasa haritu. Tapi dok peram je. Since baju lain dah tak muat kat pinggang nak pakai, so, i sarung je lah baju ni pi konvo. Baju beli siap kat Diah.

Ok dah! Sekian.

10 ulasan:

  1. Mesti akak suka jubah kaler pink kan. Sgt kene tema dgn akak and family akak hihi. Congrats kak :)

    -gajahputih

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kahkahkah. Tu salah satu faktor I pilih course ni dolu. ;p

      Padam
  2. cantik nyer baju..tempah ke beli ready made

    BalasPadam
  3. wah sangat cantek baju kak ain tu..like sangat 100x ha ha.

    BalasPadam
  4. a'ah.

    *dah ramai tego baju ko. aku aah jela. hehe
    ko bli mane? aku nk 1. =)

    BalasPadam
  5. Tq uols.
    Baju tu dari http://diahlicious.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. tahniah sekali lagi. cantik baju Ain.. cantik sangat2 tak tipu....

    BalasPadam
  7. aiyaaa..
    sgt hepi kan masa ni..bila tgk pic dah meremang bulu roma lah..
    sweet memories tuk dikenang smp tua :)

    psst!baru pasan 3 sistas tu suma berbaju pink lah :)

    BalasPadam
  8. ada syahdu bila baca n3 ini. tahniah untuk kamu dah juga keluarga kamu. merasa baby kamu bergraduasi...

    BalasPadam