16 Oktober 2012

Alumni UPM 2012!

Alhamdulillah, selesai satu hal untuk bulan Oktober.
=)

Ohoiii, lama sungguh menunggu turn naik pentas & lama sungguh berkubang di dalam dewan. ;) Muka ni lah yang keluar-keluar dewan terus cari air kat makpak sebab 4 jam setengah duduk dalam dewan tanpa makanan & air T_____T Eh, eh jerawat, time ni lah ko nak tumbuh meliar kan!


Selesai majlis, menunggu giliran keluar dewan. Kami alumni UPM 2012!


Dulu, time diploma menangis dalam hati bila lambat sambai dewan , terus tak dapat sebatang bunga pun. Alhamdulillah, time Degree, tak menang tangan nak  pegang bunga. Tqsm kesayangans! Heart!


Ok, dah!
Cerita lanjut?
Nanti lah, dah hilang segala penat berkonvo, i post ye.

=)


4 ulasan:

  1. waaaa.. best nye konvo.. tahniah kak :)

    BalasPadam
  2. tahniah ain..
    bestnye da graduate..
    berbaloi penat lelah sume kannn.. =)

    BalasPadam
  3. Tahniah Ain... banyaknya bunga2 tu.. bangga nya ye dapat g konvo macam ni..

    BalasPadam