12 September 2012

Emma Maembong



Korang kenal ke dia ni?
I tak kenal pun.

I rasa dia ni cantik & comel sangatlah bila tengok dia berlakon dalam drama pukul 7 kat tv 3 tu.
& I rasa juga, lakonan dia lagi best kot compare dengan Nealofa tu.

Dia nanges pun comel, dia gelak lagi comel, apa-apa dia buat dalam cerita tu semua nampak comel je lah.

Eh, macam Hanis Zalikha pun ada sesikit juga bila tengok muka dia. Tapi i rasa dia banyak mengikut rupa Anil Lutaze pun ada.

Kan?

9 ulasan:

  1. eh, dia mmg comel tau :) seriusly, dia memang jauh lg pandai berlakon dpd heroin cerita ni :)

    BalasPadam
  2. a'ah semalam saya tgk drama tu..first time juga tgk drama tu sebab takder benda dah nak tgk.. tapi tak ingat tajuk drama tu... memang comel sangat... suka tgk dia..

    BalasPadam
  3. suke tgk benda cantik2 eh skg nih :p

    BalasPadam
  4. aahh...mmg cumel sgt..kulitnyer putih halus jrrrr...

    BalasPadam
  5. aku rasa dia ni model kan sebelum ni.. aku follow instagram dia.. mmg gojes giler

    BalasPadam
  6. sekarang dah tahu siap dia.....
    cantik juga malah orangnya kecil molek......

    BalasPadam