27 September 2012

17 bulan.

Pejam celik pejam celik,
Eh,
Dah 17 bulan dah Iman Raneeya?
=)
Kejapan je dia bertambah bulan sampai Mummy dah tak terkira dah.
Kejapan je dia dah meninggi sampai seluar semua dah jadi 3 quarter.
Kejapan je dia dah pandai bercakap mulut hai asik lah berleter saja.
I letak gambar ni last. Tapi apasal tah, dia jadi yang 1st? Almaklomlah, dashboard baru kenn?

Iman Raneeya time dia cari mood nak tidur. Segala posisi akan keluar time ni sampai lah dia terlelap dengan sendiri. Kadang-kadang, kaki dia siap naik ke muka kita, kat perut pun sama.

3 of us! Insya  Allah, kalau ada rezeki, nanti jadi  berempat pulak. ;)

Like Mummy, like daughtry. Eh, daughter!

Anak Daddy. Sikit-sikit dad dy, bangun tidur panggil dad dy, kena marah pun lari kat dad dy. Tengok ikan pun nak dengan dad dy jugak.

Kadang-kadang orang confius Iman Raneeya lelaki ke perempuan. Haha. Dah lah rambut tak panjang-panjang, suara lak besar kan main macam jantan.


Happy 17 months sayang.
Semoga terus membesar dengan sihat, cemerlang, gemilang dan terbilang. Eh?
;p

12 ulasan:

  1. haish, comelnya iman ni... geram3 -.-

    BalasPadam
  2. samalah amani nih....berapa berat IR sekg eh..

    BalasPadam
  3. sama macam haiqal.. kalau dia nak tidur memang kena ambik mood.. habis badan saya dia naik.. lepas tu turun balik. kepala dia kat perut saya.. kaki dia di muka saya.. ada jer cara dia nak ambik mood tidur.. last2 bontot dia keatas.. baru tidur... (^_^)
    sama la umur anak kita kan. hehehehehe. tapi anak kedua ni kita tak sama la kan.. (^_^)
    Iman Raneeya rapat dengan daddy dia.. haiqal pulak rapat dengan saya.. sikit2 cari saya.. bangun tidur memang kena hadap muka saya dulu.. kalau saya tak der dia nangis.

    BalasPadam
  4. skali dapat lak adik boy kan.. tros lengkap dah family ko.. mesti besh.. =)

    p/s:jom join kempem
    http://lurvenuqmans.blogspot.com/2012/09/kempen-berpakaian-sopan-di-tempat-awam.html

    BalasPadam
  5. wah...dah 17 bulan dah? sekejap je kan...
    comel mcm mak dia jugak...

    dia pun manja ngan daddy dia ek? samalah mcm anak2 aku tu...

    -wahida-

    BalasPadam
  6. hehe kak nam kecik tu comei jer...

    BalasPadam
  7. cute je IR bila buat muka yg gambo bertiga tu..
    tayang gg dia yg dh penuh la konon tu kan :)

    BalasPadam
  8. Happy 17 months iman raneeya....muahh

    BalasPadam
  9. Happy 17 months iman raneeya....muahh

    BalasPadam
  10. Selamat ulangtahun kelahiran yg ke 17 bulan :) eh, boleh ke wish gitu?.. hihihi

    BalasPadam