16 Ogos 2012

Salam Aidilfitri 1433H.



To all hot blogers, hot mommies, hot wifeys, hot haters, hot babies kawan Iman Raneeya, hot stalkers, hot chickas, haha,
Selamat Hari Raya ye semua.

Marilah kita bermaafan di hari lebaran, hilangkan sengketa supaya senang masuk syurga.
=)


Kalau ada jarum yang patah,
Jangan disimpan di dalam hati,
Kalau ada silap dan salah,
Jangan disimpan di dalam hati.


&

Tak lupa juga,
selamat bercuti lama-lama.
Mmmuaaah.
;)


13 ulasan:

  1. Salam aidilfitri..
    Maaf zahir dan batin (^___^)

    BalasPadam
  2. selamat hari raya maaf zahir batin kak. ada salah silap maaf ye

    pst : jom pg mcd tghari ni u dah habis blum? hahah

    -gajahputih

    BalasPadam
  3. selamat hari raya maaf zahir dan batin juga.
    kalau balik melaka marilah singah ke rumah :)

    BalasPadam
  4. selamat berhari raye Ain.. raye ke 2 aku kt Masjid Tanah.
    kamu ada kah???
    sile roger2.. =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mala raya pertama aku dah ada kat masjid tanah dah.
      Nanti calling2 ye.
      Datang lunch rumah aku.

      Padam
  5. selamat hari raya dear...

    maaf kalau ada terkasar bahasa sepanjang kita kenal ni...

    sayang ko!!

    BalasPadam
  6. salam lebaran dan selamat hari raya maaf zahir dan batin... terutama buat Iman Raneeya.. hehehehehe

    BalasPadam
  7. salam aidilfitri...
    maaf zahir batin.......

    semoga bergembira bersama keluarga tersayang.....

    BalasPadam
  8. Selamat Hari RAYA ! RAYA ! ~

    BalasPadam
  9. Selamat Hari Raya Ain :) Nak tnya je, Ain ade collaborate dgn mane2 agensi takaful ke ape2 ke sebab nampak gmbar Ain bertiga yg atas ni digunakan kat banner besar kat area rumah saya time balik raya hr tu :) anything, email me : senorita_juana18@yahoo.com..tgk iklan tu terus teringat sgt sebab dh cam muka Ain sefamily hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ha?
      Xde pulak colloborate dgn mana2 agensi.
      Haishhh, malu besar ni sebab gambo digunak dlm banner besar.
      Rumah awak area mana ye?

      Padam