06 Ogos 2012

Rumah Kira-kira Whitestudio Raya Photoshoot









Kredit untuk Jurugambar: Di sini.


Notalipscumel:


1. Haishh, makin nak raya ni, makin malas pula nak update blog lah. ;p

2. Eh eh, tiba-tiba rasa suka banyak-banyak pula kat warna royal blue tu.

3. DLCW, it's ok lah, kita kalah bermaruah. Dapat pingat pertama juga utk Malaysia even tak emas. Eh, tqsm too Dato' sebab game semalam dapat dengar Melayu Cina India bersorak bersatu. =)

9 ulasan:

  1. Ok jeles photoshoot raye.
    Baju akak electric blue ke royal blue? ok,cantek! chopp tema tahun depan. kbai!

    BalasPadam
    Balasan
    1. I got color confius lah between electric blue & royal blue.
      Macam sama je dua-dua.
      Kahkahkah.

      Padam
  2. Ehem mesra nampak kak :p

    -gajahputih

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mesra-mesra tingkatkan produktiviti kerja GP.

      Padam
  3. wow!! superbnya gambar...korang pun sporting...

    tahniah lee chong wei!! kami semua bangga dgn kejayaan anda!!

    BalasPadam
  4. Kak, biru ni memang cantik!!! Kita pon suka :))

    BalasPadam
  5. saya suka tgk yang pakai baju warna biru tu. comel jer muka dia.. (^_^)
    DLCW kalah tetap kita sokong.. turut sedih bila dia nangis tu..

    BalasPadam