02 Julai 2012

Teaser: Diva Dulhaniya Lejayengge at Langkawi


Haishhhh, baru balik dari Langkawi yang best tu malam tadi. La ni, on the way nak pi UUM pulak. Dah sampai Pendang dah ni.

Story tentang Langkawi?
Tungguuuuuuuuuuuuuu.

Till then lovely bloggers. Have nice day & see you in my next entry.

Pssst, Iman Raneeya dah selamat berada di Melaka sambil bangun pagi tolong nenek dia buat kuih untuk dijual. =)

Tata.

7 ulasan:

  1. cantiknya wedges tu.. super2 lawa dan saya jatuh cinta dengan wedges tersebut.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe, tq. Sila dapatkan di Vincci ye.

      Padam
  2. tolong sangat.nampak kuih je mam mam mam haha

    BalasPadam
  3. wahhh raneeya tolong nenek buat kuih. terbaikk!
    pasni kau bukak bisness la kak bulan puasa! HAHA.
    ko pegi mane kak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dalam gambo tu pi Langkawi Qis. La ni ado kat UUM.

      Padam
  4. pinjam kasut comel merah tu!!!

    BalasPadam
  5. gambo tu kat p.chenang kan...
    wahh trs memori mggamit jiwa nih.haha

    **erkk cnfirm laku abis kueh nenek IR tu nti :)

    BalasPadam