25 Julai 2012

My Precious Moment with Trudy & Teddy.

Dear Mummy,

Firstly, Iman nak ucapkan Happy Anniversary ke dua tahun kepada Mummy dan Daddy. Alhamdulillah, dengan izin Allah, cinta Mummy dan Daddy masih mmuah-mmuah lagi indah berseri. Hehe. Kenangan yang amat terindah sangat untuk Iman dihari ulangtahun perkahwinan Mummy dan Daddy tahun ini sebab Iman dapat ikut Mummy dan Daddy pergi celebrate!
Yey!

Mummy dan Daddy telah sambut anniversary awal iaitu pada 23 Julai 2012 yang lalu. Indah sangat detik itu bila Iman kenang semula. Mana taknya, tak pernah Iman tengok muka Mummy kan main berseri-seri siap ada pancaran nur ketika kita keluar bertiga menyambutnya.

Mummy, mummy. =)

Keberserian Mummy makin bertambah terpancar-pancar dan silau mata dibuatnya bila Daddy menunaikan permintaan Mummy pergi jalan window shopping kat Sogo, Kuala Lumpur. Iman tahu kenapa Mummy nak sangat pergi sana.

Sebabnya Mummy nak pergi Trudy & Teddy kan kan kan? Nak cari baju untuk Iman kan kan kan? =)

Terima kasih Mummy sebab telah grab sehelai dua baju Trudy & Teddy ketika di sana. Iman suka sangat. Baju Trudy & Teddy cantik dan comel. Tapi, sebab Mummy beli baju tu, Mummy kena marah dengan Daddy disebabkan harga baju Trudy & Teddy boleh tahan harganya.

Kesian Iman tengok Mummy. Sebab nak Iman nampak cantik dan rasa selesa dihari lebaran, Mummy tak kisah pun beli baju Trudy & Teddy. Ikut hati Mummy time tu, semua baju Trudy & Teddy kat situ Mummy nak borong kan Mummy kan. Tapi apa kan daya, mengenangkan harga, terus Mummy simpan hasrat tu jauh di lubuk hati. Cukup lah dapat beli sehelai dua.

Kesian Mummy.


Penat Iman fikirkan masa duduk kat buaian, macam mana Iman nak tolong Mummy realisasikan hasrat Mummy tu. Iman nak happy kan Mummy sebab my precious moment ialah dapat buatkan Mummy gembira.

Fikir punya fikir, sekali masa Mummy online malam tadi, Iman ternampak email Mummy tentang contest ini.

Pling!!
Tiba-tiba Iman dapat idea macam mana nak tolong Mummy.

Yes, Iman nak join contest ini yang akan tutup pada 2 September.
Mana tahu kan, ada rezeki Mummy, Iman dapat menang apa-apa hadiah yang ditawarkan.
Hadiah pun sangat lumayan, antaranya:

Most Creative Blog

1st Prize: RM800 Cash + T&T RM500 Product Voucher = RM1300
2nd Prize: RM500 Cash + T&T RM300 Product Voucher = RM800
3rd Prize: RM200 Cash + T&T RM300 Product Voucher = RM500
Total Prizes: RM 3,000

Consolation Prize

5 x RM80 T&T Product Voucher = RM400


Menarik kan Mummy hadiahnya?
Alah, kalau dapat saguhati pun jadi lah Mummy. Boleh Iman hadiahkan kat Mummy untuk bershopping lagi.

Iman dah buat step yang disuruh dalam contest tu.
Iman harap Iman dah ikut langkah yang betul lah.


Kepada Daddy,
Iman tak nak kawan Daddy lagi kalau Daddy marah-marah Mummy tau. Iman tak suka tengok Mummy sedih-sedih bila dia tak dapat apa yang dia idamkan.

Iman sayang Mummy.
Saat yang paling berharga buat Iman selain pakai baju Trudy & Teddy yang comel tu adalah melihat Mummy happy tau Daddy. Iman suka bila Mummy senyum gembira.

I lebbiu Mummy.
You are my precious.
Menjadi anak Mummy adalah my precious moment i ever had in my life. Terima kasih Mummy kerana melahirkan Iman. Kalau menang nanti Iman kasi Mummy hadiah tau.

Mmmuahh.
Lebbiu.


Truly, trudy & teddy,
Iman Raneeya Mohammed Azreen.
=)

11 ulasan:

  1. sweet lah IR ni...pandai susun ayat eh.muaaahh IR.
    semakin hari IR semakin cute dah mcm mummy.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Maceh auntie Elin.
      Auntie nanak joyin?

      Padam
  2. good luck ain! i pun rasa macam nak join.. =) prizes awesome okeh!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jom join jom.
      Rezeki masing-masing kan, tak siapa tahu
      =)

      Padam
  3. Balasan
    1. Maceh dear.
      Jom join jom.
      Mana tahu ada rezeki.

      Padam
  4. Huu aku doakn IR menang.
    Dpt pkai baju santek di hari raye. :)

    BalasPadam
  5. wah!.. mengancam hadiah dier.. kalu nak join kena beli baju dia la gamaknyer yer?

    BalasPadam
  6. Raneeya, cakap ngan mummy kalo nak baju branded & murah cuba tgk website mysale.my. tp delivery die lambat sket dlm 2 weeks ;),

    ~ auntie ustajah

    BalasPadam
  7. so sweet la Iman Raneeya ni!! sgt2 baik hati sebab nak bagi mummy hadiah.. untungnya mummy awak Iman Raneeya sebab dapat anak secomel, secantik & sebijak awak.. meh auntie zana cium awak cikit, mmmmmuuuuaaaahhhhh..

    gud luck my dear..

    BalasPadam