11 Mei 2012

Arif Daniyal.

Esok, I nak balik Melaka sebab ada kenduri doa selamat sikit sempena menyambut harijadi I, i nak pi interview, hari ibu-ibu dan menyambut ahli keluarga baru, anak kepada adik kedua, Arif Daniyal.

=)

Tak sabar nak balik kampung nak jumpa budak kenit tu!


Hoi Daniyal, bangunlah!
Kakak Iman nak ajak main bola.
Haha.


Baru lahir dah rambut pacak.
Kau ado Pak Long Azreen?
Haha.


Sistas & BIL yang tak betul selepas jadi Aboh.
Haha.


Oh, birthday girl tudung hitam disamping yang tersayangg!
Haha.

Ok dah.

Nampak berapa banyak kali I tulis haha?
Tu maknanya I happy sangat lah tu.
Haha lah sangat. *padahal dalam hati nervous takut semua tak hilang.


Selamat berhujung minggu uols di samping yang tercenta dan yang tersayang yang yang yang.
Dan, drive safely ya!

Esok juga 12 Mei tau. ;p

12 Mei 2012.
1. Selamat Hari Jururawat dan Hari Bidan. *lawak pula hari bidan.
2. Selamat Hari Ibu. =)
3. Selamat Hari Jadi kepada Dakpink a.ka. Nia Neerza a.k.a Cik Ain. *cik ainlagi ke tu? ;p
4. Selamat hari jadi juga kepada orang yang share same birthdate dengan I.
5. Semoga semuanya kan selamat-selamat saja. Motip?


Gambarculik dari: Cik Bunga.

5 ulasan:

  1. comelnyaaaaa.... selamat datang ke dunia, Arif Daniyal... :)
    rambut tetap terpacak yer.. :)

    BalasPadam
  2. selamat hari lahir sis ain.. :)
    tak lmbat lagi kan nak ucap, hihihi

    BalasPadam
  3. welcome to the world, baby arif daniyal. :)

    anyway, happy birthday, sis! may you and the family live happily ever after. :)

    BalasPadam
  4. cik bunga tu somel kan kahkahkah

    BalasPadam