17 Mei 2012

12 Mei 2012. #2

Alhamdulillah, petang tadi baru sahaja selesai menghadiri temuduga dan telah selamat menghadiri Majlis Sambutan Hari Setiausaha Kampeni Kubah Biru.

2 perkara besar selesai dalam satu hari. Lega!


So, jom sambung balik entri tentang 12 Mei 2012 episod dua. Ingat drama tv je ada episod-episod? ;p


So, as requested by me, Azreen telah menunaikan 'hadiah hari jadi' yang i nak.
=)

Setelah macam nak pecah dapur kelentang kelentung dikerjakan oleh suami, inilah hasil yang telah dibedal hingga licin oleh I.

Haha.
Sodap weh!


Tak tahulah apa nama resipi ni siap ada fries, telor dadar ke apatah, pastu siap letak sos serta jagung dan buncis yang telah siap dicelur katanya bersama lamb yang dah dimarinate. Eh b, jagung and buncis tu, bila i gigit bukan di celur ea, tapi macam dicelup je dgn air panas. Haha.

Apapun, food with love yang you masak tu memang sedap lah.
Next time please buat lagi ye. =)


Im happy sangat, hadiah hari jadi I telah ditunaikan.
Terima kasih cinta hati.
=)


B,
The best thing in life is finding someone who knows all your mistakes and weaknesses and still thinks you're completely amazing.

Thank you so much for your love and 'kesabaran' tinggi itu bila bersama i.
Dan terima kasih juga sebab selalu kata i ni amazing.

Love you B.
No doubt!

Eh, ni entri birthday ke entri cinta ni?
Haha.

12 Mei 2012, Happy birthday Ain!

6 ulasan:

  1. haha,
    nmpk sgt sedap kan ain..smp licin ko bedal =p

    BalasPadam
  2. licin ar.... memang sedap la nampak nya kan... siap ada yang tulis2 lagi kat pinggan tu.. :)

    BalasPadam
  3. sekali sekala klu husb masuk dapur mmg sakit kpala dibuatnya...tp hasilnya mmg lah x tekata,
    nmpk jer mcm x sedap dah masuk perut habis licin kena kitai :)

    somoga korang haappy selalu dan dimurahkan rezeki.
    ameen..inshallah.!!

    BalasPadam
  4. happy birthday ain... adakah aku terlambat??? huhuh happy always ye.. be a aloving couple forever n ever...

    BalasPadam