15 Mei 2012

12 Mei 2012. #1



Kepada Encik Azreen,
Again, untuk tahun ketiga di hari jadi I, yang kita sambut bersama buat tahun ketiga, surprise you tak menjadi lagi. Haha.
Next year cuba lagi ye sayang.
1 4 3. No doubt even surprise tak menjadi.
;p


Kepada Iman Raneeya,
Mummy loves you sayang. Mmmmuah.
Suka ko ye main kertas warna-warna tu buat sepah!


Kepada co-organizer,
Amy, Aja dan Ella.
Terima kasih kerana berusaha bersungguh-sungguh tapi tak berjaya mana pun. ;p
Uols hilang time majlis, ingat I tak perasan?
Ini Nurain lah! Semua I dah boleh baca.


Kepada family,
=,)
i love you, you love me, we're happy family.
with a big hug and a great kiss from me to you,
Tqsm for celebrating my birthday.
Eh, lagu Barney jadi lagu lain? Mampuih Iman Raneeya marah kang! ;p
Abah, Ibu, Ikin, Amy, Dikwan, Mak, Cuzies, Aunties & Uncles,
I love you all so much ketat-ketat sangat, tahu!


Apapun,
Im 29th sudah!
Im blessed with a great husband, a lovely daughter and a happy family.
Alhamdulillah and thank you Allah!

Again,
happy birthday to me.
=)



17 ulasan:

  1. happy belated birthday dear!!semoga makin cun dan ceria..amin!!=D

    BalasPadam
  2. happy belated birthday to you.. :)

    BalasPadam
  3. HB belated besday dear :)
    agar sihat..cute..di murahkan rezeki selalu.

    BalasPadam
  4. Noora, Riena, Elin:
    Amin & Tqsm dear.
    =)

    BalasPadam
  5. hepi belated beday dear...
    semoga panjang umur, murah rezeki dan sentiasa sihat hendaknya...amin...


    surprise tak menjadi la pulak yer...

    BalasPadam
  6. Wahida,
    Tq dear.

    Haha. Aku kalau husband aku yang buat surprise, aku mmg dah boleh baca dah. ;p

    BalasPadam
  7. ALAMAK..
    epi belated besday la mummy Neeya..
    ketinggalan. huhu

    BalasPadam
  8. so sweet la your husband dear.. =)

    BalasPadam
  9. happy belated birthday... ala kenapa boleh tahu, lenkali kalau tahu pun wat2 tatau je baru syiok hehe...

    BalasPadam
  10. happy belated birthday ain..semoga pjg umur dan dimurahkan rezeki sll..amin :)

    BalasPadam
  11. Happy belated besday dear :)

    Walaupun surprise tak menjadi, tapi sambutan tetap meriah. Tu yang best tu :)

    BalasPadam
  12. Happy belated besday dear :)

    Walaupun surprise tak menjadi, tapi sambutan tetap meriah. Tu yang best tu :)

    BalasPadam
  13. happy birthday kak <33333333333

    -gajahputih

    BalasPadam
  14. Happy Belated kak!
    Tua dah kau. HAHAHAHA. Ampun! ;p

    Selamat menjadi ibu yg kiut selalu :)

    BalasPadam