12 April 2012

Girl's day out!

Ahad lepas, I dah adik-adik perempuan telah plan nak keluar pergi Selayang. Nak pi tempah baju untuk raya nanti.

Ha, sampai selayang nunn kau pergi tempah baju!
Haha.
Bukan apa, dah biasa dengan tailor tu untuk baju fesyen-fesyen ni, so, pi tempah dengan dia je lah.

Since, cik tailor suruh datang selepas pukul dua,
terus kami singgah Aeon Cheras Selatan dulu untuk membuang masa dan lunch.
Eh, pelik je kan panggil Jusco dengan nama baru Aeon!


Gambar ni sebenarnya dah nak balik. Tapi saja letak atas sekali sebab suka tengok Iman Raneeya yang kan main teruja bila pertama kali dapat pegang belon.


Si Mak Buyung, adik I yang no. 2 teringin nak makan Mc'd, so lepas jalan-jalan sikit, kami berlunch di Mc'Donalds sahaja lah tengahari tu.

Iman Raneeya terpaksa di letakkan dalam troli sahaja bagi mengelakkan meja Mc'd yang kecil tu berantakan.


Ini budak Iman Raneeya semakin melasak dah sekarang. See, makan tak nak orang suap. Dia nak suap sendiri.


Dan sebelum teruskan perjalanan ke Selayang, haruslah weols bergambar kenangan.
=)

13 ulasan:

  1. comelnyer raneeya...yah..dah tempah baju utk raye yer.....(tak sangka dah nak dekat gak puasa...)

    BalasPadam
  2. alolo..mmg shomell lah pic yg mula2 tu..sesekali dh nmpk IR mcm ank kacukan sepnyol dah =p

    BalasPadam
  3. mana ekin kak? teringin nk tgk gmbr mak buyung tu..hehehe

    BalasPadam
  4. Yul:
    Mak buyung tamo bergambar skrg ni. Malu!

    BalasPadam
  5. ain raneeya mau ekk pkai topi..kalau khaleeda jap ja pkai pastu buang

    BalasPadam
  6. Isin:
    Dia kalo keluar berjalan je automatik topi tu lekat.

    BalasPadam
  7. comel je gmbr neeya yg last tu haha. akak dgn adik akak kembar sorg bam sorg rus huhu :p

    -gajahputih

    BalasPadam
  8. wat baju kat selayang?kat mane eh?

    BalasPadam
  9. Anonymous:
    Rumah kawan adik. Dekat2 batu caves tu.

    BalasPadam
  10. aik.. tak sedar pulak dah hampir nak puasa dan raya la kan..waaaaaaaaaaaaa, baju belum buat lagi..
    BTW, so cantik la korang.. Tapi Iman Raneeya lagi comel..

    BalasPadam