04 April 2012

Azreen's Birthday Surprise.

Sambutan birthday lagi!
Haha. Muntah lah baca entri pasal birthday berderet-deret je lepas ni.

Lepas sambutan birthday suami,
27/4, birthday Iman Raneeya pulak.
Then 12 Mei, Mummynye pulak.
Ha, muntahhhhhhhhhhhhhh!
=p


I plan dah lama dah nak buat party terkejut untuk suami.
Sama ada nak berkomplot bersama 'Geng Mentekedarah' atau pun family members untuk mentekejutkan beliau.

Tapi disebabkan kak ipau dah plan nak celebrate dulu,
so, misi diteruskan lah juga dengan berkomplot bersama Geng Mentekedarah.

Plan punya plan, so sampai lah hari yang dinantikan.
Hampir saja apa yg diplankan tak menjadi sebab banyak nau halangan mendatang giteww.

Kek belum masak lah.
Caterer tak nak terima order makan lah.
Husband tak nak bagi guna kereta sebelah pagi sebab dia nak hantar pergi meeting lah.
dan macam-macam lagilah masalahnya.

Tapi,
Alhamdulillah,
segala halangan itu dapat di atasi dengan bantuan Cik Linda yang jadi Ketua komplots.
Maceh Cik Linda. =)

Hehe.


Happy birthdayyyy!!!!

Birthday Boy yang terkejut sambil senyum tak berapa nak senyum pastu gelak besar bila diterkejutkan. Haha.
Paling dia tak sangka, I boleh berkomplot dengan kawan-kawan dia.

Kek ditempah di sini.


Cake Cutting sambil birthday boy pakai crown.

Crown ditempah di sini.



Sesi makan-makan bersama Geng Menketedarah a.k.a officemate Azreen. *halah, panjangnya nama geng tu. payah nak eja.






























Lastly, the organizer/mastermind yang telah dicalit kek oleh birthday boy.
Inilah balasan yang kuterima ye selepas menterkejutkan beliau di harijadinya. =p


Di kesempatan yang ada ini juga, I nak mengucapkan terima kasih yang teramat sangat kepada,

Geng Mengketedarah
Terima kasih daun keladi,
Kerana sudi bekerjasama,
ada rezeki ditahun depan,
kita berkomplot lagi ye. =p

En. Faruq
Mahapp, terpaksa mengheret kamu di saat akhir sebab I tak cukup kaki dan tangan.
Tengs juga tolong ambil kan gambar.

Tqsm uolsss.
=)

10 ulasan:

  1. So sweet la bini azreen neh, kehkeh..

    BalasPadam
  2. Waaa kek itewww..nie mesti MU die hard fan kann??

    BalasPadam
  3. wahhh kek cantik ok!

    happy beday to your azreen ya! =)

    BalasPadam
  4. Na,
    Haha, sweet sweet sweat gituuu.


    Feeza,
    Ha'ah, mmg dia MU kipas susah mati wooo. Tapi Azreen lah, aku tidakkkk ye =p

    BalasPadam
  5. pndai2 buat kejutan tuk husband ;)

    BalasPadam
  6. waaahhhh sweet jer...

    terkejut ddy :)

    BalasPadam
  7. heheh sweet..siap sambut akt opis ye..heheh

    BalasPadam
  8. wallah....mesti dia terharu giler...

    kek cantik lah nok...

    BalasPadam
  9. mesti dia seronokkkkkk sgt kan... surprise dr isteri mestilah akan diingati sampai bila2...

    BalasPadam
  10. mesti dia seronokkkkkk sgt kan... surprise dr isteri mestilah akan diingati sampai bila2...

    BalasPadam