09 April 2012

APBH 2012: Nora Danish & Fazura




Malas nak cerita ABPH2012 ni sebab time rancangan ni, I aseklah sentap berebut tv.
Kan ado game MU time tu.

Tapi dalam berebut-rebut tu,
Sempatlah menjeling baju Nora Danish & Fazura.

Sweet je lah baju dorang.

Try google baju Fazura, xde pulak jumpa gambar.
Tapi siapa tengok ada tengok ABPH malam tadi, tentu tahu baju apa Fazura pakai kan.

Tak salah rasanya Rosyam Noor tu puji Fazura pelakon paling cantik malam tu kot. Tengok lah baju dia pakai, even seluar dia tak labuh, tapi nampak sopan je.

Nora Danish pulak dah macam princess dalam cerita fairy tales tu. Comel!

Eh, tema abph 2012 apa ea?
=p

Sumber.

5 ulasan:

  1. Tema dia ‘Larger Than Life’...

    BalasPadam
  2. fazura adalah lawa giler. simple yet stylish.. tak silap dia tak pakai dress kot masa majlis. red carpet jek ada..

    BalasPadam
  3. cantikkan??noora pun suka baju nora danish..mcm princess betul..kena dgn rambut..fazura lak sopan je ckp...xde merapu mcm artis lain..hehehe...

    BalasPadam
  4. bj maya karin pun cntk gak.. :)

    BalasPadam