12 Mac 2012

Sahabat Utara.

End of February haritu I ada ikut suami pi Utagha atas urusan kerja.
Since i ada kawan di Utagha, yang mana dia pun antara BFF yang I ado, terus minta izin kat husband nak pi jumpa dia yang dok di Sg. Petani (SP) nuuun.

Dah lama sangattt wooo tak jumpa dia.

Since I tak familiar jalan nak ke SP pada waktu malam, sepupu I lah yang jadi mangsa untuk bawa I dan Iman Raneeya ke sana. Nasib baik lah ajak sepupu I sebab, tak disangka sungguh, SP cepat nau berubah. Adalah dalam 5 6 tahun kot I tak jejak kaki pi SP dan banyak benau yang dah berubah. Sampaikan SP dah ada dua Tesco tu sekarang ni.

BFF I Afzan ajak jumpa di Village Mall which is I tak pernah dengar pun sebelum ni yang VM ni ada kat SP.


Sempat bergambar selesai makan je sebab time makan tu sepupu I malu nak snap-snap sebab ramai orang katanya.


I bersama Mak Buyung di malam hari menggalasa si tenonet yang dah tidur.

Tak dapat lama pun jumpa Afzan malam tu sebabnya si tenonet dah tidur. Tapi takpalah kan, dari tak jumpa langsung, pertemuan yang singkat tu pun dah mencukupi.

To Afzan dan Anep, terima kasih ya sebab sudi melayan tetamu jauh dari Melakau ni.
Semoga selamat bersalin juga buat Afzan yang tengah mengandung anak pertama.
=)

Pssst, weols pakai baju sama warna tu, putih!
Tak janji pun tawww.

3 ulasan:

  1. i rase u ni rajin stalk blog org kan??
    b urself please..
    stop copy and paste please..
    nobody happy,if u keep copying theirs...
    PLEASEEEEEEE!!!!

    BalasPadam
  2. erk....... yang ai perasan, kalo ain copy pun mesti ada from SUMBER.
    uhuks.. apehal la.. funneh

    BalasPadam
  3. Zura:
    Ontah lah. Saiko kot aninomos tu.

    BalasPadam