09 Mac 2012

Berondos di tengahari Jumaat.

Tengahari Jumaat kan rehat panjang. So macam biasa, macam-macam plan akan dirangka untuk mengisi masa tersebut. Haha.

As usual, Koin, Kokin & Koyam - Geng Koko telah plan untuk berkaraoke then makan-makan sebab dah lama rasanya tak melalak mengetest kepoweran suara.

Tapi, disebabkan yang Koyam dan dan tu juga lah sakit tekak dek kerana tonsilnya, terus weols tukar haluan ke PH a.k.a Pizza Hut untuk mengisi perut.


Friendship forever ya!
=)
Koyam. Kokin. Koin.

Good friends are like stars, they always ligt you up ~ Mesej dari hotlink diterima elok2 je I jejak kaki kat PH.

Betullah kan.
Kawan sejati adalah kawan yang masa gembira bersama kita, dan dikala berduka juga mereka turut ada.

Kan?



Ni minuman yang I minum. Apa tah nama dia. Kokin cakap, rasa dia macam bau pencuci toilet.
Haha.
Ntah, I minum elok je sampai habis. Takde pun bau or rasa macam tu. =p



Dah alang-alang PH sekarang tengah promo Wow Savers 50% Discount, teruslah weols order Prawn Olio yang memang pebret weols ni.

Yummy!
Sedap sangat.

Lepas makan, rondo-rondo sikit, gelak-gelak, cuit-cuit kisah lalu tang cintan-cintun, haha then rehat Jumaat tengahari pun tamat bila Geng Koko melangkah keluar dari PH dengan hati yang gembira sebab dapat bersua muka.

Oh, happy weekend uols!
Apa program weekend ni?

I akan berweekend di Port Dickson.
Yippieee, it's family day time.
=)
Da..!

3 ulasan:

  1. sempat nnti dtg ler k mjlis amani ye :)

    BalasPadam
  2. Mmg seronok kalo skli skla dpt kluar ngan geng2 ladies, :-)

    BalasPadam
  3. ermm...setuju bangat dgn ain.
    kwn sejati tu sukar d cari ganti!susah sng ttp bsama =p

    kdg2 wpun kita dpt kwn bru ramai,hepi2 tgether evryday tp ttp x sama dgn kwn sejati tu kan :)

    BalasPadam