03 Februari 2012

GA: Nazura's 10th Anniversary

Salam bloggers yang cantik manis.

Jom kita join GA Nazura's 10th Anniversary.
Hadiah : GA 'keronsang berantai dan tasbih digital'
Tarikh tutup : 10 Februari 2012.





Cara-caranya:

1. Sila la letak banner GA ^^^^ ini di post anda, dan linkkan dengan post ini.
*done
2. Be my followers. *done lama dah =p
3. Shout @ Chatbox = I am In *done
4. Tinggalkan link post anda di bahagian comment post ini. *done
5. List up 5 kesamaan sikap anda dan pasangan, post ur best candid pix.

5 Kesamaan Azreen & Ain.

1. We love pink color sooooooo much, here pink there pink, everywhere pink pink pink!! Haha. Sebab itu lah I takde masalah nak cat rumah I warna pink, sebab I tahu Azreen takkan marah malah dia suka lagi adalah.
Pssssst, kesamaan ni pun merupakan salah satu sebab I menerima dia jadi suami. =) =) =)

2. Kami suka pakai baju warna or design yang sama.
Ni sebenarnya I yang suka mula-mula dulu. Tapi lama-lama jadi kesamaan pulak sebab bila kadang-kadang I saja-saja iron baju yg lain warna or tak sama mesti Azreen akan tanya: "Kenapa baju I lain, kenapa you pakai baju tak sama? kenapa ni, ada yang tak kena ke baju kita tak sama?"

3. Kami suka makan mee goreng basah bersama cili potong dan kari daging/ayam di Mapley.
Terbaiklahhhh gaulan mee goreng basah bersama cili potong yang sedap menyegat dan lelemak kari tu. Takde cili potong boleh hilang selera oooo.

4. We love beaches!
Kalau dapat romance romance di tepi pantai sambil bergurau-gurau manja, eh memang mood hornymoon sungguh lah. Haha. Pasir putih tepi pantai, ombak saling berkejaran, kau lari aku mengejar di antara deru rindu kita berduaaaaa. Lalalalala.

5. We love sports, hiking, eating, and karaoke'ing.
Sejak bercinta, kalau I buat aktiviti ni, Azreen tak pernah halang malah bagi support lagi, tak pun kami buat sesama. =)
Kesamaan ni pun antara faktor kot sebab kami boleh ngam dan jatuh cinta.

Our best candid pictures.

Ha, ambik kau! 3 Sekali i letak.

Malas nak godek-godek cari gambar lain, so I letak gambar hornymoon I kat Vietnam je ye untuk tatapan penganjur.

Kenapa i pilih gambar-gambar ni?
Sebabnya,
1. Of courselah kan, gambar hornymoon adalah gambar kenangan pengantin baru sepanjang zaman selain daripada gambar kahwin.
2. Kenangan terindah gambar kat Vietnam ni sebab time di sana mood I ke laut saja, sebulan lepas tu check, I dah pregnant 5 minggu uols. =)


Ha, tengok gambar candid ni. Muka ya ampun, tangkup-bertaut!


Ni masa ni mood tengah ok sikit. So candid lah gaya romantika de amour.*baju design sama ya, warna lain-lain.


Candid terbaik sebab kaki je tak nampak muka. Haha.
*kasut pun design sama, warna lain-lain lalalalala.

6. Ok dah! Siap.
Yey!



6 ulasan:

  1. sweet lah korang nih.
    elin kalu suruh iman pakai baju design yg sama mmg dia x hinngginn ler.kalau kaler sama ok lagi.

    semoga korang kekall sweet selalu.

    BalasPadam
  2. ahaha.. sweetnyer anda berdua. Good Luck ok. Semoga berjaya!! :D

    BalasPadam