17 Februari 2012

Enjoyable!


Alhamdulillah,
dapat juga cari kolam ni untuk Iman Raneeya.

Sebelum ni, ingat nak beli kolam yang lebih kurang mcam ni dekat babymanja.com. Yang harga RM15.90 tu. Tapi takda stock pula.

So, jalan-jalan kat Tesco haritu, jumpa pula kolam ni. Terus lah beli satu dengan harga RM19.90. Balik rumah, singgah kedai motor jap, minta tolong Cina kedai motor tu tolong pamkan. Cina yang pam tu siap tanya kat mana beli kolam ni, berapa harga. Haha. Mesti nak beli juga letewww kan apek kan?

Seronok Iman Raneeya sebab boleh berendam seluas-luas kawasan dan tak payah berendam dalam baldi lagi dah.
Lepas kerja, sampai rumah je mesti dia sibuk bising-bising tengok luar, bagi signal yg dia nak mandi kolam.
=)


9 ulasan:

  1. IR, nuqmans nk join blh x?
    huhuh...

    nuqmans punye saiz besar yg lipat2 tu. xpayah pam. beli kt tesco jugak. tapi skang xleh nk gune sebab dah dok apartment. nk bentang dlm bilik air pon x muat. huhuhu

    BalasPadam
  2. COMEL...nak join skali blh x IR...mcm syokk jer.

    BalasPadam
  3. mika punye dh trperuk dlm stor,
    malas nk ngepam,
    boley pam kt kedai moto meh? hahahah xtao pun
    abes dh pam nk sumbat dlm kete muat kah? :p

    BalasPadam
  4. Ummi,
    Buleh, buleh. Meh reramai meh.


    Elin,
    Boleh, meh ajak Amani sekali meh.


    Na,
    Hehe. Boleh je.
    Rumah dekat je dgn tempat pam, lepas pam, pegang dari dalam, kolam kat luar kereta, drive kereta slow2. Haha.

    BalasPadam
  5. banyak syok eh..aunty nak join gak la...hehehe=P

    BalasPadam
  6. ala best nyer IR mandi. Sama cam kak wina punya..beli lama dah kat tesco..ms tu tesco br mula2 bukak. Beli sekali dgn ball yg 100 biji tu..br 29.9 kot. Kolam tu harga sama..tp kaler kuning. Klu nk mdi kat umah..pump pki pump tyre kereta...idupkan enjin and pump smbung kat kolam..hehe.

    BalasPadam
  7. ololooo syoknya iman mandi kolam ni.. aunty nak join boleh? :D

    BalasPadam
  8. mesti dia susah nak keluar kolam kan....

    BalasPadam